Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οπαδοί του Πανιωνίου άνοιξαν πανό μπροστά στην ιταλική πρεσβεία – Επτά προσαγωγές

Πανό διαμαρτυρίας άνοιξε έξω από την ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα ο σύνδεσμος «Πάνθηρες» της ομάδας του Πανιωνίου, δηλώνοντας τη αλληλεγγύη του στα θύματα της κατάρρευσης της γέφυρας στη Γένοβα.

Ειδικότερα, 15 άτομα που έφτασαν με μηχανές στάθηκαν στη σειρά μπροστά στο κτίριο, στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Σέκερη, και άνοιξαν πανό που έγραφε στα ιταλικά «Γένοβα μην τα παρατάς».

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επτά προσαγωγές, κάνοντας λόγο για απόπειρα εισβολής στην πρεσβεία.

Ο σύνδεσμος του Πανιωνίου ανακοίνωσε στο Facebook:

«Μέλη του Συνδέσμου μας βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από την Ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα, θέλοντας να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Γένοβας μετά το τρομερό δυστύχημα της 14ης Αυγούστου.

Σήκωσαν μάλιστα ένα πανό που έγραφε “Genova Non Mollare”, που σημαίνει “Γένοβα μην τα παρατάς”, το οποίο βρισκόταν στην κερκίδα μας και κατά το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας (18.8.2018) στη Νέα Σμύρνη.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Σύνδεσμός μας είναι αδερφοποιημένος με Συνδέσμους οπαδών της Τζένοα και για τον λόγο αυτό η ευαισθητοποίησή μας στο θέμα αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη του φυσιολογικού.

Προς έκπληξή μας διαβάσαμε στα κίτρινα site του διαδικτύου να συνδέεται ο Συνδεσμός μας με κοινωνικές ομάδες άλλες και σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια.

Δυστυχώς, σε μια χώρα σαν την δική μας οι όμορφες κινήσεις σαν αυτή μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ στους ανθρώπους που τις πραγματοποιούν και με την διαστρέβλωση της αναποδογραφίας που επικρατεί, να βρεθείς στα κρατητήρια.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των επτά, ΤΩΡΑ!»

Πηγή: newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51 Επεισόδιο 50 Ο Φίλιππος βρίσκει πανικόβλητο τον Άλκη, κάθως φαίνεται να έχει...