Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σκουρολιάκος: Θα αναγνωρίζονται πλέον οι τίτλοι καλλιτεχνικών σπουδών

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της ΕΠΕΚΕ Πολιτισμού και του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ικανοποιείται ένα αίτημα χρόνων που αφορά την αναγνώριση και ισοτιμία τίτλων σπουδών των ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, που εκδόθηκαν από τις 13/5/1981 έως 10/6/2003.
Τις επόμενες ημερες ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου και η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου, θα συνυπογράψουν την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει πως οι συγκεκριμένοι τίτλοι σπουδών, θεωρούνται ισότιμοι με τους τίτλους σπουδών που χορηγούσαν τα ΤΕΙ, (πριν την ανωτατοποίηση τους).
Για όσους ενδιαφέρονται, αρμόδιος για την αναγνώριση της ισοτιμίας είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
“Η μία χρόνια αδικία αποκαθίσταται, άλλο ένα αίτημα που ήταν δίκαιο, έγινε πράξη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος, βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και συντονιστής ΕΠΕΚΕ Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53 Επεισόδιο 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα...