Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21 και 22 Ιουλίου 2018, από την Α. Λεούση

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21 και 22 Ιουλίου 2018, από την Α. Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Μην ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, πριν κάνετε βαρυσήμαντες δηλώσεις. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δε σας ζητούν τίποτα.

Ανάδρομος Ερμής 26/7 έως 19/8/18: Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι δεν παραδέχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους.



ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει, όσο και αν τους αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καυγάδες και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχθείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε και κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Νεύρα, επιθετικότητα και γενικά η άσχημη συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας δε θα βρίσκεται και στα καλύτερά της και λόγια που θα πείτε πάνω σε στιγμές αγανάκτησης θα αποβούν σε βάρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας και τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε μέρος σε εντάσεις που θα πλήττουν το χώρο. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη προσοχή για 4 ζώδια

ΙΧΘΥΣ: Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...