Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (23-29/07) για όλα τα ζώδια!

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο…

Ετοιμάσου για την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο! Μάθε όλες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το διάστημα 23-29 Ιουλίου 2018!

Η δεύτερη έκλειψη του Καλοκαιριού είναι αυτήν την εβδομάδα και είναι σεληνιακή, στις 27 στον Υδροχόο.

Αυτό το φαινόμενο θα χαρακτηρίσει τη συνέχεια μιας δύσκολης καλοκαιρινής περιόδου καθώς πρόκειται να ακολουθήσει άλλη μια τον Αύγουστο για να κλείσει η αυλαία των αλλαγών και των μεταμορφώσεων, ψυχικών, συναισθηματικών και πρακτικών.

Κριός

Το ερώτημα είναι πώς θα μπορέσετε να συνεργαστείτε και πώς να συγκρατηθείτε απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Είναι καλύτερα να είστε υπομονετικοί και υποψιασμένοι και να μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες για το άμεσο μέλλον, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά σας είτε στα κοινωνικά σας. Προσοχή σε υποσχέσεις που δεν τηρούνται, σε καταστάσεις που σημαίνουν έξοδα και σε οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να το έχετε επιλέξει.

Δείτε ακόμη: Ανάδρομος Ερμής 26/7 έως 19/8/18: Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

Ταύρος

Κάτι πρέπει να θυσιάσετε για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τους σκοπέλους αυτής της περιόδου. Προετοιμαστείτε για μια εβδομάδα με έκτακτα περιστατικά, θέματα που επανέρχονται στο προσκήνιο γιατί δεν λύθηκαν οριστικά στο παρελθόν και θέματα που αφορούν στην οικογένεια. Κάποιοι σας κατηγορούν ότι δεν παίρνετε τις αποφάσεις που πρέπει και κάποιοι άλλοι ότι αφήνετε τις σχέσεις σας να δέχονται τις συνέπειες ενός συμβιβασμού που όμως, εσείς ξέρετε καλύτερα τις αιτίες του και τις σκοπιμότητές του!


Δίδυμοι

Προσοχή στις ισορροπίες που πρέπει να παραμείνουν σταθερές, παρά τις πιέσεις των γεγονότων της έκλειψης και των δικών σας προτεραιοτήτων. Οικονομικά πρέπει να είστε περισσότερο εγκρατείς και περισσότερο αποδοτικοί στις ενέργειές σας. Ξεχωρίζει η ανάγκη σας για προβολή του εαυτού σας και της εργασίας σας. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, αποφύγετε να πείτε και να κάνετε αυτά που δεν σηκώνει το κλίμα της παρέας ή της οικογένειας.

Καρκίνος

Τα γεγονότα θα καθορίσουν τη στάση και τις αντιδράσεις σας. Κρατήστε δυνάμεις και εφεδρείες για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις περιστάσεις και μην αφήνετε περιθώρια στις δυσκολίες να φέρουν απώλειες. Μείνετε σταθεροί στη διαχείριση των εσόδων σας και αποφύγετε αγοραπωλησίες, έστω και αν αυτές φαίνονται ωφέλιμες σε πρώτο πλάνο. Προσοχή στα ψιλά γράμματα, είτε αυτά αφορούν σε συμφωνίες, είτε σε συνέπειες συναισθηματικών επιλογών που δημιουργούν ανισορροπίες στην καθημερινότητά σας!

Δείτε ακόμη:Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη προσοχή για 4 ζώδια

Λέων

Χρειάζεται να μειώσετε ταχύτητα και να αποφύγετε κάποια εμπόδια στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Αυτό αφορά περισσότερο όσους από εσάς ευνοηθήκατε το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να ανοιχτείτε περισσότερο από τα όρια της ασφάλειάς σας. Η ιστορία της απογοήτευσης από έναν άνθρωπο που δεν στάθηκε στο ύψος του επαναλαμβάνεται, φροντίστε όμως να μην δώσετε μεγάλη έκταση στις συνέπειες αυτού, αν θέλετε να έχετε καθαρή εικόνα για το τι πρέπει να κάνετε στο μέλλον.

Παρθένος

Είστε από τους λιγότερο εκτιθέμενους στις συνέπειες των πλανητικών φαινομένων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προβληματιστείτε και δεν θα αναθεωρήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας, ιδιαίτερα όταν θα αισθανθείτε την πίεση των άλλων απέναντί σας. Φροντίστε όμως να είστε διπλωμάτες, να μην ασκήσετε την αιχμηρή κριτική σας και να σκεφτείτε ότι η δική σας συμπεριφορά έχει αντίκτυπο στις οποιεσδήποτε σημαντικές σας σχέσεις. Οικονομικά μην παρασύρεστε από στιγμιαίες διαθέσεις και μην εμπιστεύεστε εκείνους που υπόσχονται επιτυχίες.

Ζυγός

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από τη διάθεσή σας να πιστέψετε στο θετικό σενάριο στα θέματα που σας απασχολούν. Όσοι εξαρτάστε οικονομικά από τρίτους, φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα τα χρήματα που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Αισθηματικά μην θορυβήστε από την ανάγκη του συντρόφου σας να πει αυτά που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα, ενώ οι ελεύθεροι μην δίνετε μεγάλη πίστη σε περιστασιακά φλερτ. Η εβδομάδα θα είναι τόσο δοτική όσο θα της επιτρέψετε να λειτουργήσει χωρίς περιορισμούς και χωρίς φόβους και προκαταλήψεις.

Σκορπιός

Μια οικονομική διαταραχή θα σκιάσει τις εξελίξεις της εβδομάδας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς όλα δείχνουν ότι αυτό θα έχει διάρκεια. Μείνετε στο παρασκήνιο όπου μπορείτε και μην βάζετε το χέρι στην τσέπη σε θέματα που δεν σας αφορούν. Η διάθεσή σας επηρεάζεται από το περιβάλλον, γι αυτό θα είναι καλύτερα να μην καθυστερείτε άλλο τις διακοπές σας. Η οικογένεια φαίνεται να σας απασχολεί ποικιλοτρόπως, αλλά μην προσπαθείτε να τακτοποιήσετε θέματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας!

Δείτε ακόμη: Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Τοξότης

Όσοι πιο αποστασιοποιημένοι είστε από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, τόσο πιο ασφαλείς θα παραμείνετε. Είναι γεγονός ότι οι πιο ώριμοι ψυχικά και συναισθηματικά από εσάς, θα αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν, όσο και αν έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε. Αισθηματικά επιστρέφει ένα θέμα του παρελθόντος το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αναγκάζοντας το άλλο μέρος να αναλάβει τις ευθύνες των λόγων του. Ένα ταξίδι είναι πάντα στο μυαλό σας και αυτήν την εβδομάδα θα το χρειαστείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά!


Αιγόκερως

Η εβδομάδα χρειάζεται ψυχραιμία, καλό προγραμματισμό και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Κρατήστε ανέπαφες τις σχέσεις που σας ξεκουράζουν και μην δίνετε σημασία σε όσους ενεργούν για προσωπικό τους όφελος, χρησιμοποιώντας μάλιστα τις δικές σας μεθόδους. Η υγεία σας φαίνεται να επηρεάζεται από κάποια απροσεξία σας, ή από κάποιο θέμα που δεν αντιμετωπίστηκε σωστά στο παρελθόν.

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις ιδέες που εκφράζετε, στον τρόπο που συναναστρέφεστε κάποιους επιπόλαιους ανθρώπους και στον τρόπο που διασκεδάζετε. Δώστε σημασία στα πρακτικά σας θέματα και προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας. Η εβδομάδα προκαλεί αντιδράσεις στα καθιερωμένα και κάποιοι από εσάς επηρεάζονται άμεσα. Προσοχή σε εκκρεμότητες με συγγενείς, οικονομικές διαφορές και συναισθηματικές προκαταλήψεις.

Ιχθύες

Η εβδομάδα περιέχει αρκετό εκνευρισμό, ιδιαίτερα για εσάς που πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ή να προλάβετε κάποιες ημερομηνίες. Το περιβάλλον παραμένει ρευστό και ακατάλληλο για να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις κινήσεις και τις ιδέες σας, επομένως, λειτουργήστε με γνώμονα το άμεσο αποτέλεσμα και όχι την μακρόχρονη οριστική λύση. Αισθηματικά μην προκαλείτε ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε!

Πηγή: .oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 131 Οι ισορροπίες στο ζαχαροπλαστείο έχουν διαταραχτεί μετά...