Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

KARA SEVDA Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6 ( VIDEO)

Δείτε Video από τα πρώτα επεισόδια της σειράς KARA SEVDA στο Β΄κύκλο
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6

Επεισόδιο 4

Η Νιχάν έχει αποφασίσει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό τρόπο για να απαλλαγεί οριστικά από τον Εμίρ, αφού κατάλαβε ότι με την αντίσταση της τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάφερε τίποτα. Αυτή τη φορά δε θα σταθεί απέναντί του, αλλά δίπλα του!Η Ασού αναγκάζεται και αυτή να παίζει το παιχνίδι του Εμίρ, προκειμένου ο Κεμάλ να μην μάθει ποια είναι η πραγματική σχέση τους.

Ο Κεμάλ φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Εμίρ με έναν πολύ έντονο και ακριβό τρόπο. Ήδη όμως οι αντιστάσεις του απέναντι στη Νιχάν αρχίζουν να υποχωρούν…

Δείτε VIDEO: ΕΔΩ (αγγλικοί υπότιτλοι)

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ και ΕΔΩ

Επεισόδιο 5

Η  Ζεϋνέπ έχει καταλάβει πια ότι ο Εμίρ την χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί τον Κεμάλ, όμως αυτό δεν την βοηθά να απαγκιστρωθεί από αυτόν. Αντίθετα, τον διεκδικεί πια όλο και πιο έντονα!Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Κεμάλ και διαπιστώνει για μία ακόμη φορά πόσο διαφορετικός είναι από την ημέρα που βγήκε από τη φυλακή.

Ο Κεμάλ φροντίζει να δείξει και στον Αϊχάν ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά τη μεγάλη έκπληξη την προορίζει για τον Εμίρ. Η οικονομική ζημιά που θα του προκαλέσει είναι από αυτές που δεν ξεχνάς ποτέ.

Μία ιδιαίτερη απαίτηση από τον Εμίρ όμως έχει και η Νιχάν…

Ο Κεμάλ βλέπει την Ντενίζ στην αγκαλιά της Νιχάν. Καθώς συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ από το παρελθόν, αναπόφευκτα του δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό. Άραγε η Ντενίζ είναι δικό του παιδί;

Ο Κεμάλ πηγαίνει στο πατρικό του να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ για την οποία είναι σίγουρος ότι διατηρεί σχέση με τον Εμίρ. Εκεί όμως τον περιμένει μια έκπληξη. Η ερωτική επιστολή του Οζάν που διαβάζει τυχαία, του δημιουργεί υποψίες για την αιτία θανάτου του Οζάν.

Δείτε VIDEO: ΕΔΩ (αγγλικοί υπότιτλοι)

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ και ΕΔΩ

 



Επεισόδιο 6

Το ενδεχόμενο να είναι δικό του παιδί η Ντενίζ, οδηγεί τον Κεμάλ στην απόφαση να αναβάλλει όλα του τα σχέδια και να προσπαθήσει να εξακριβώσει την αλήθεια.Η Νιχάν προκειμένου να κρατήσει μακριά τον Κεμάλ από την κόρη της δεν διστάζει να συμμαχήσει και με κάποιον που δεν το φανταζόταν.

Η Ασού με σκοπό να τον πιέσει να επισπεύσει το γάμο τους, παίρνει με το μέρος της την οικογένειά του.

Ο Ταρίκ αντιμέτωπος πια με την πλήρη οικονομική καταστροφή δεν σταματά να θεωρεί τον Κεμάλ υπεύθυνο για όλα τα δεινά του.

Ο Κεμάλ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του με σκοπό να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την Ντενίζ. Στην εκδήλωση που διοργανώνει η Λεϊλά, θα κάνει το πρώτο βήμα που θα τον βοηθήσει να πλησιάσει την κόρη του…

Δείτε VIDEO: ΕΔΩ (αγγλικοί υπότιτλοι)

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7 ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

 12-13-14-15-16 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1-2-3 ΕΔΩ

Διαβάστε τα πάντα για τη σειρά KARA SEVDA ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα KARA SEVDA FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί...