Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

KARA SEVDA: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/7

Η  Ζεϋνέπ έχει καταλάβει πια ότι ο Εμίρ την χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί τον Κεμάλ, όμως αυτό δεν την βοηθά να απαγκιστρωθεί από αυτόν. Αντίθετα, τον διεκδικεί πια όλο και πιο έντονα!Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Κεμάλ και διαπιστώνει για μία ακόμη φορά πόσο διαφορετικός είναι από την ημέρα που βγήκε από τη φυλακή.

Ο Κεμάλ φροντίζει να δείξει και στον Αϊχάν ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά τη μεγάλη έκπληξη την προορίζει για τον Εμίρ. Η οικονομική ζημιά που θα του προκαλέσει είναι από αυτές που δεν ξεχνάς ποτέ.

Μία ιδιαίτερη απαίτηση από τον Εμίρ όμως έχει και η Νιχάν…

Ο Κεμάλ βλέπει την Ντενίζ στην αγκαλιά της Νιχάν. Καθώς συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ από το παρελθόν, αναπόφευκτα του δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό. Άραγε η Ντενίζ είναι δικό του παιδί;

Ο Κεμάλ πηγαίνει στο πατρικό του να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ για την οποία είναι σίγουρος ότι διατηρεί σχέση με τον Εμίρ. Εκεί όμως τον περιμένει μια έκπληξη. Η ερωτική επιστολή του Οζάν που διαβάζει τυχαία, του δημιουργεί υποψίες για την αιτία θανάτου του Οζάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αισθηματικές Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2024

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Μάιο ανάλογα με τις αστρολογικές...