Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εύα Καϊλή: Το 80% των Ελλήνων είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (VIDEO)

Επιφυλακτική εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή στο να αποδεχθεί τα σενάρια που διοχετεύει η κυβέρνηση σχετικά με την απέλαση Ρώσων διπλωματών και πιθανή εμπλοκή τους στις διαμαρτυρίες του Ελληνικού λαού εναντίον της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς που αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ.Καϊλή μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στο ΣΚΑΪ και στους Χρήστο Κούτρα, Γιάννη Ντσούνο επεσήμανε ότι το 80% των Ελλήνων είναι ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών συνεπώς δεν υπήρχε κάποιος λόγος να πληρωθούν κάποιοι για να διαμαρτυρηθεί ο Ελληνικός Λαός.
Παρόλα αυτά τόνισε ότι πάντα υπάρχουν επιρροές από διάφορες ξένες δυνάμεις σε κάποια πλαίσια, όμως, και η κίνηση της κυβέρνησης με τους Ρώσους δείχνει υπερβολική, χωρίς μάλιστα, να δώσει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Η Εύα Καϊλή αναφέρθηκε και στα τελευταία γεγονότα με τη διάσπαση του ΚΙΝΑΛ από το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας πως δεν είναι σωστό να επικρατούν προσωπικές στρατηγικές σε ένα εγχείρημα που έτυχε σημαντικής απόδοχής από τον κόσμο που συμμετείχε στις διαδικασίες εκλογής αρχηγού του ΚΙΝΑΛ.

Ακόμη τοποθετήθηκε για τα θέματα των 2 στρατιωτικών που κρατά η Τουρκία καθώς και για τις επερχόμενες περικοπές των συντάξεων

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω video

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ