Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 23 έως 29 Ιουλίου 2018

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω ναι Κριέ του 1ου…Ξέρω ότι το περίμενες πως και πως! Ποιο; Μα φυσικά το φορτωμένο ερωτικό «καλάθι» από τύχη, επιτυχία, κατακτήσεις, λάμψη και εύνοια! Για σένα του 3ου , η ερωτική εύνοια αφορά κυρίως το παρελθόν, αφού ο πρώην στέλνει μήνυμα και θέλει… επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»:Εσύ το 2ου καλά το πας με το σεξάκι, αλλά μήπως συναισθηματικά γίνεσαι πολύ εξουσιαστικός, ζηλιάρης και καταπιεστικός;

Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (23-29/07) για όλα τα ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλά, ε; Να ξέρεις 2ο δεκαήμερο, wowκαι ξανά wow! Πάθος, συναίσθημα, χρήμα, ρομαντισμός, ερωτισμός και ερωτική επιτυχία, όλα μαζί μέσα σε μία βδομαδούλα! Wowσου λέω!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου όχι απλά τσακώνεσαι με κόσμο και κοσμάκη και πάλι, αλλά κάνεις και παρορμητικές κινήσεις προς το παρελθόν και τρως τα μούτρα σου! Τα ίδια πάρε-δώσε θα έχεις και εσύ του 3ου με το παρελθόν, αλλά τουλάχιστον ότι θα χειριστείς πιο ήρεμα τις επικείμενες κοντρίτσες!

Ανάδρομος Ερμής 26/7 έως 19/8/18: Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δες φάση τώρα… Ο μεν 1ου δεκαημέρου κάνει νέες γνωριμίες, έχει επαφές και συναντήσεις και ανανεώνει σημαντικά την ερωτική του ζωή! Ο δε του 3ου δεκαημέρου έχει επίσης επαφές και συναντήσεις, αλλά με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Βλέπεις ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς!
Τα «ΜΗ»: Ω μώρε Διδυμάκι του 2ου… Είχαμε που είχαμε τις εξιδανικεύσεις σου σε ότι καινούργιο ερωτικά ερχόταν, τώρα φαντασιώνεσαι «αγγέλους» για τους «σατανάδες» του παρελθόντος! Όχι αγάπη μου… Ο πρώην δεν γυρνά για καλό!

 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χμμ… Πονηρά μηνυματάκια, παθιασμένα τηλεφωνήματα, βαρύγδουπες ερωτικές εξομολογήσεις και καυτά ραντεβού… Ναι, όλα για πάρτη σου Καρκίνε του 2ου!Talkdirtytomebabe…
Τα «ΜΗ»: Καρκίνε του 1ου τα γνωστά… Ναι στον έρωτα μεν, όχι στην συντροφική ζωή… Το άλλο σου μισό, είναι μάλλον το άλλο σου… πρόβλημα! Εσύ του 3ου μαζεύεις τα αμάζευτα στα οικονομικά και χρόνος για ερωτικά, απλά δεν σου μένει!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επανασύνδεση θες Λιοντάρι του 3ου; Επανασύνδεση θα έχεις! Μπορεί από αντίληψη και μπλα-μπλα να είναι τσιγκούνης ο Ανάδρομος Ερμής, αλλά από πισωγυρίσματα πρώην, παράπονο δεν θα έχεις! Εσύ του 2ου πάλι είσαι σε φάση μαμ, κοκό και ευρώ! Μια χαρά! Μην παχύνεις μόνο!
Τα «ΜΗ»: Άκου να σου πω 1ο δεκαήμερο! Το σύμπαν κάνει ότι μπορεί να να επουλώσει τις πληγές σου και να σου δώσει λύσεις! Τώρα, αν εσύ τα κάνεις όλα σαλάτα με νεύρα και ξεσπάσματα, δικό σου πρόβλημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Μπορεί να είσαι στην κοσμάρα σου και να κάνεις και τις κουτσουκέλες σου Παρθένε του 2ου, αλλά το σίγουρο είναι πως αυτές οι κουτσουκέλες θα είναι τόσο απολαυστικές που δεν αξίζει να νιώθεις τύψεις! Enjoy πονηρούλι….
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο άσε τα παράνομα όμως εσύ… Δεν κρύβεσαι καλά και αποκαλύπτεσαι… Εσύ πάλι του 3ου κρύβεσαι πιο καλά, αλλά και πάλι… Όχι στα απαγορευμένα ρε μαναράκι… Αφού δεν σε κάνουν ευτυχισμένο…

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο και 3ο δεκαήμερο ετοιμάσου! Η εβδομάδα της ανανέωσης, των νέων γνωριμιών και της επίτευξης των ερωτικών σου στόχων ήρθε! Α, μην ξεχάσω! Εσύ του 3ου αν γουστάρεις αυτός ο στόχος να είναι ένας πρώην, το’χεις!
Τα «ΜΗ»: Ψιτ… Βρε συ… Πάλι άρχισες τα παράνομα και τα κρυφά; Anyway, εμένα δεν μου πέφτει λόγος, αλλά εσύ είσαι ικανοποιημένος από την ερωτική σου ζωή με αυτόν τον τρόπο;

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη προσοχή για 4 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σκορπάκι του 2ου… Ναι… Αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις επιτέλους να εκπληρώσεις αυτήν την μεγαλεπήβολη ερωτική σου επιθυμία, που τόσο καιρό θες! Και μάλιστα, με τον πιο παθιασμένο και σέξι τρόπο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου μάλλον δεν ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό το… πάθος και το εκφράζεις με νεύρα, τσακωμούς και ξεσπάσματα! Εσύ του 3ου, άσε τους έρωτες και κοίτα να ασχοληθείς με την καριέρα, γιατί αυτό σε καίει τώρα, μαναράκι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το πάρτι του messenger, viber και βγάλε εισιτήριο να την κάνουμε έφτασε Τοξότη του 1ου! Εσύ του 3ου επίσης με… μηνύματα ασχολείσαι, αλλά μηνύματα από πρώην!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, νόμιζες ότι μπορείς να λουφάρεις από σχέση αλλά και από δουλειά, χωρίς να την «πληρώσεις»; Ή μήπως νόμιζες ότι αυτός ο ευγενικός συνάδελφος σε γουστάρει; Άσε τα «νομίσματα», γιατί απ’ότι νομίζεις αυτήν την εβδομάδα, τίποτα δεν γίνεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Να τα μας… Και συντροφικότητα, και συναίσθημα, και πάθος, και σεξ, και ότι γουστάρει η καρδούλα σου Αιγόκερε του 2ου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του1ου παλεύεις με τα εμπόδια που σου βάζει ο μπαμπάς Κρόνος και εσύ του 3ουεπιστρέφεις σε ένα ερωτικό παρελθόν, με στόχο το σεξ και μόνο… Σου φτάνει όμως αυτό;



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι! Ο χαμούλης! Καταρχάς 3ο δεκαήμερο να ξέρεις! Η επανασύνδεση είναι στα χέρια σου! Ο Αναδρομούλης επανενώνει σχέσεις που έληξαν άδικα στο παρελθόν! Δεύτερος, εσύ 2ο δεκαήμερο που έχεις να απολαύσεις μία εβδομάδα, γεμάτη σεξ, βαθύ συναίσθημα και γοητεία και μάλιστα με μπόλικα ευρώ στην τσέπη!
Τα «ΜΗ»: Άκου να σου πω 1ο δεκαήμερο! Με κόντρες, εντάσεις και ξεσπάσματα, δεν κερδίζεις αυτό που θες στην συντροφική ζωή. Ξέρω ότι έχεις νεύρα, αλλά believeme, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις και την ευκαιρία να διορθώσεις τις γκάφες σου!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπαίνεις στα «Πρέπει»μόνο και μόνο γιατί θα έχεις άπειρες ευκαιρίες στην συντροφική ζωή για να την φέρεις ακριβώς (και καλύτερα μη σου πω) στα μέτρα σου! Έλα όμως που είσαι στην κοσμάρα σου και παίζει να τις χάσεις! Το νου ε; Μην παραμυθιάζεσαι είτε μόνος, είτε από τους άλλους!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο το επικοινωνιακό δεν το ‘χουμε αυτήν την εβδομάδα ε; Δεν συνεννοείσαι, δεν περνάς τα μηνύματα που θες και επιπλέον δεν σε καταλαβαίνουν και οι άλλοι. Να σου πω… Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς τελικά…

oroskopos.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/4/2024 Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου θα δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην υλική...