Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125

Η Μελέκ παλεύει με την Μπελκίς, η Ελμάς τις βλέπει και βάζει τις φωνές, όλες οι κρατούμενες ξυπνούν και δίνουν ένα καλό μάθημα στην Μπελκίς και τη Νατσιγιέ. Οι δεσμοφύλακες ενημερώνονται για το τι συνέβη και λένε στην Μπελκίς πως θα γίνει αναφορά, θα τιμωρηθεί και θα τη στείλουν σε άλλη φυλακή. Η Ελμάς αρχίζει να μιλάει και όλοι ανακουφίζονται.Η μέρα της δίκης της Μελέκ φτάνει αλλά η κοπέλα δεν έχει καμία ελπίδα. Όσο και αν προσπαθούν οι φίλες της να την ενθαρρύνουν, εκείνη πηγαίνει στο δικαστήριο με άσχημη ψυχολογία. Ο Μελίχ πηγαίνει τον Οκάν στο σπίτι του Εφρούζ. Ο Μελίχ λέει στον νεαρό πως αν τον βοηθήσει θα τον σώσει από την κόλαση, που ζει.

Ο Οκάν τους ευχαριστεί και τους δύο και ρωτάει γιατί ο Μελίχ τον έψαχνε. Ο Μελίχ του λέει την ιστορία του. Λίγο αργότερα ο Μελίχ αποκοιμιέται και όταν ξυπνάει ο Οκάν έχει εξαφανιστεί αλλά έχει αφήσει ένα σημείωμα με τη διεύθυνση του Σαλίμ. Ο Μελίχ βρίσκει τον Σαλίμ και του εξηγεί την κατάσταση. Του λέει πως σε αντάλλαγμα για την κατάθεση του θα τον προστατέψει αλλά ο Σαλίμ φοβάται. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Σαλίμ αλλάζει γνώμη και τελικά καταθέτει υπέρ της Μελέκ.



Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Σεϊντά αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι επειδή η Αρζού την επέλεξε. Μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν στο σπίτι της Ζεϊνέπ και περιμένουν τα νέα από τη δίκη της Μελέκ. Οι αλλαγές στο σπίτι ευχαριστούν τη μικρή η οποία ελπίζει σύντομα να είναι κοντά τους και η μητέρα της. Ο Μουράτ είναι απελπισμένος επειδή τον εγκατέλειψε η Σεϊντά.

Ο Ερκούτ του λέει πως δεν πρέπει να το παίρνει τόσο σοβαρά και πως έτσι συνηθίζουν να συμπεριφέρονται οι γυναίκες. Όταν μιλάει με τον Ερκούτ, η Σεϊντά ρωτάει για τον Μουράτ. Εκείνος της λέει πως είναι μια χαρά και η Σεϊντά πληγώνεται. Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη δίκη της Μελέκ και θέλει να πάει. Η Αρζού τον ακούει να μιλάει σχετικά με τον Σελίμ. Η Αρζού βάζει ένα φάρμακο στο αναψυκτικό της Αλιγιέ ώστε να αρρωστήσει και ο Κενάν να αναγκαστεί να μείνει μαζί της. Πράγματι, το σχέδιο της Αρζού έχει επιτυχία…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

118 ΕΔΩ
119 ΕΔΩ
120 ΕΔΩ
121 ΕΔΩ
122 ΕΔΩ
123 ΕΔΩ

124 ΕΔΩ

126 ΕΔΩ

127 ΕΔΩ

128 ΕΔΩ

129 ΕΔΩ

130-131-132-133 ΕΔΩ
134-135-136-137-138 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουκρανία – ΙΑΕΑ: «Πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα» στη Ζαπορίζια

Καμπανάκι κινδύνου ότι «πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα» στη Ζαπορίζια» κρούει ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Ραφαέλ Γκρόσι. Παράλληλα τονίζει πως είναι...