Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124

Ο Μελίχ προσπαθεί να πιάσει τον Μαχμούτ αλλά δεν τα καταφέρνει. Τώρα πια είναι σίγουρος ότι η Αρζού έστησε την παγίδα στη Μελέκ. Πηγαίνει στον Εφρούζ και ζητάει τη συμβουλή του. Εκείνος του λέει πως ο ανάμεσα στους άντρες του Μαχμούτ θα υπάρχει κάποιος δυσαρεστημένος, αυτόν θα πρέπει να βρει ώστε να τον πείσει να προδώσει τον αρχηγό του.

Ο Μελίχ μαθαίνει πως ο πιο κοντινός άντρας του Μαχμούτ είναι ο Σαλίμ. Αλλά πρέπει να βρει πρώτα τον Οκάν για να πλησιάσει τον Σαλίμ. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως είδε τον Οκάν αλλά δεν μπόρεσε να τον πιάσει και πως κανόνιζε από το τηλέφωνο να συναντήσει κάποιον στο σε ένα πάρκινγκ με φορτηγά. Ο Οκάν αγοράζει ναρκωτικά και τσακώνεται με τον έμπορο για τα λεφτά. Ο άντρας μαχαιρώνει τον Οκάν και το σκάει.

Ο Μελίχ βρίσκει τον Οκάν στο έδαφος να αιμορραγεί. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αναζητούν νέα νταντά για την Ελίφ και βάζουν αγγελία στη σχολή τους. Ο Ερκούτ βλέπει την αγγελία και απειλώντας πως θα καταγγείλει τον Μουράτ ως απατεώνα, πιέζει τη Σεϊντά να κάνει αίτηση για τη θέση. Η Αλιγιέ είναι έξαλλη με την Αρζού επειδή αγνοεί την Τουγκτσέ και την προσβάλει λέγοντας της πως είναι τα πάντα εκτός από μητέρα. Τη συμβουλεύει να συνέλθει γρήγορα γιατί αρκετά την έχει ανεχθεί. Η Αρζού ξεσπάει το θυμό της στα παιδιά και η Ιπέκ επεμβαίνει για να τα σώσει. Το βράδυ η Ιπέκ μιλάει στον Σελίμ για ό,τι συνέβη και εκείνος της λέει πως ψάχνει για νέα νταντά.

Υπάρχει μόνο ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, έχει ιστορική σημασία και μπορούμε όλοι μας να γίνουμε επιβάτες του!

Η Σεϊντά φοράει περούκα και γυαλιά και πηγαίνει στο κτήμα όπου παρουσιάζεται ως Σινέμ και ζητάει να την προσλάβουν για τη θέση της νταντάς. Για να δικαιολογηθεί, λέει πως μόλις είδε τη χειρόγραφη αγγελία ήρθε αμέσως και για αυτό δεν έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για τη συνέντευξη. Αν και η Αλιγιέ δεν έχει καλό προαίσθημα, η Αρζού δέχεται να της δώσει τη θέση μόλις συνειδητοποιεί πως δεν είναι γνωστή του Σελίμ. Η Σεϊντά πάλι φοβάται μήπως η Ελίφ τη θυμηθεί. Η Τουγκτσέ δεν συμπαθεί τη Σεϊντά καθόλου και κάνει φασαρία. Η Ελίφ αναγνωρίζει τη Σεϊντά αλλά εκείνη της λέει πως κάνει λάθος και την μπερδεύει με άλλη.

Ο Μουράτ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι συμβαίνει, περιμένει τη Σεϊντά στο ραντεβού τους. Όταν η κοπέλα δεν εμφανίζεται, ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της και βρίσκει εκεί το σημείωμα, που του έχει αφήσει. Του ζητάει να μην της τηλεφωνήσει ποτέ ξανά χωρίς να του δίνει άλλες εξηγήσεις και στο τέλος υπογράφει λέγοντας του πως τον αγαπάει περισσότερο από όλους στον κόσμο. Ο Μουράτ αισθάνεται συντετριμμένος.

Η Μπελκίς προσπαθεί να βασανίσει την Ελμάς αυτή τη φορά. Ρίχνει τη σούπα στο πάτωμα και βάζει την Ελμάς να καθαρίσει. Η Μελέκ αντιδρά, η Τεσλιμέ καλεί την Ικμπάλ και της λέει τι συνέβη. Η Ικμπάλ αναγκάζεται την Μπελκίς να καθαρίσει. Η Νατσιγιέ θέλει να τη βοηθήσει αλλά η Ικμπάλ δεν της το επιτρέπει. Μετά και από αυτό το περιστατικό, η Μπελκίς και η Νατσιγιέ αποφασίζουν να τελειώνουν μια και καλή με τη Μελέκ και το βράδυ της επιτίθενται στο μπάνιο…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

118 ΕΔΩ
119 ΕΔΩ
120 ΕΔΩ
121 ΕΔΩ
122 ΕΔΩ
123 ΕΔΩ

125 ΕΔΩ

126 ΕΔΩ

127 ΕΔΩ

128 ΕΔΩ
129-130-131-132-133 ΕΔΩ
134-135-136-137-138 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ