Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123

Ο Μελίχ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Ελίφ από την Ζεϊνέπ αλλά εκείνη αποφεύγει τις ερωτήσεις του. Ο Μελίχ είναι ευτυχισμένος, που έμαθε πως έχει μια ανιψιά και αναρωτιέται πως να είναι. Συναντάει τον Εφρούζ και εκείνος για άλλη μια φορά είναι επικριτικός μαζί του. Ο Μελίχ θυμώνει και του λέει πως δεν μπορεί να τον καταλάβει γιατί δεν ξέρει τι σημαίνει να χάνεις όσους αγαπάς. Τότε ο Εφρούζ του λέει τη δική του ιστορία.

Ο Εφρούζ είχε χάσει την οικογένειά του χρόνια πριν βρει τον Μελίχ. Δούλευε ως επιθεωρητής της αστυνομίας και ερευνούσε μια υπόθεση απάτης. Οι ανώτεροι του, είχαν ζητήσει να αφήσει αυτή την υπόθεση αλλά εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια έμαθε πως οι ανώτεροι του ήταν μπλεγμένοι στην απάτη και απείλησαν αρχικά τον ίδιο και στη συνέχεια την οικογένειά του.

Παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας του, εκείνος δεν εγκατέλειψε την έρευνα. Μια μέρα βρήκε στο σπίτι του νεκρούς τη γυναίκα και τον 4χρονο γιο του. Για αυτό τον λόγο τον συμβουλεύει και τον βλέπει σαν γιο του. Η Ζεϊνέπ δεν καταλαβαίνει το ξαφνικά ενδιαφέρον του Μελίχ για την Ελίφ. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ και πληγώνεται όταν βλέπει πόσο απελπισμένη είναι.

Η Ελίφ και η Τουγκτσέ φροντίζουν τον Σελίμ αλλά δεν μπορούν να ξεχάσουν την Μπουρτζού. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην κοπέλα αλλά εκείνη του λέει πως έχει ήδη άλλη δουλειά. Τα κορίτσια στενοχωριούνται όταν το μαθαίνουν. Το ίδιο και η Ζεϊνέπ αλλά αποφασίζουν μαζί με τον Σελίμ να βρουν κάποια άλλη.



Η Αρζού κρυφακούει την τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και μαθαίνει πως η δίκη της Μελέκ είναι σε δύο μέρες. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως ο Μελίχ είναι φίλος του Κενάν και πως τη ρώταγε για την κόρη της. Και οι δύο είναι μπερδεμένες και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Η Μελέκ λέει στη Σαντέτ πως ο δικηγόρος θεωρεί ότι δεν έχει πολλές ελπίδες να αθωωθεί επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις υπέρ της. Η Σέιντά ακούει τον Ερκούτ να μιλάει για το ατύχημα. Όταν ο Ερκούτ της λέει όλη την ιστορία, η κοπέλα τα χάνει και του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ στη ζωή της. Αγοράζει δύο εισιτήρια για άλλη πόλη και δίνει το ένα στον Μουράτ. Εκείνος δεν μπορεί να της αντισταθεί άλλο και συμφωνεί να φύγει μαζί της. Η Αρζού επισκέπτεται την Τσεβριγιέ και της προσφέρει τα διπλά χρήματα για να καταθέσει ψέματα άλλη μια φορά…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

118 ΕΔΩ
119 ΕΔΩ
120 ΕΔΩ
121 ΕΔΩ
122 ΕΔΩ

124 ΕΔΩ

125 ΕΔΩ

126 ΕΔΩ

127 ΕΔΩ

128 ΕΔΩ
129-130-131-132-133 ΕΔΩ
134-135-136-137-138 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...