Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα με την τηλεθέαση βάζει ο ΑΝΤ1: Αυτές είναι οι (υπερ)παραγωγές της νέας σεζόν

Ενισχυμένο αναμένεται να είναι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει βάλει στόχο την κορυφή την επόμενη σεζόν. Στον ΑΝΤ1 φαίνεται οτι έπαθαν και έμαθαν αφού οι χαμηλές τηλεθεάσεις τη φετινή χρονιά κατακρήμνισαν το κανάλι στο γενικό μέσο όρο.
Ο ΑΝΤ1 όμως έχει μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα που δεν είναι άλλο από το να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και πάλι.

Σύμφωνα με το «My tv» το κανάλι του Αμαρουσίου θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη μυθοπλασία αφού στο πρόγραμμά του θα υπάρχουν αρκετές νέες σειρές. Μια από αυτές θα είναι η δραματική σειρά «Επιστροφή».

Πρόκειται για διασκευή αργεντίνικης παραγωγής και αφορά την εξαφάνιση ενός αγοριού. Όπως αναφέρει το περιοδικό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Σε συζητήσεις βρίσκονται ακόμη ο Αλέξανδρος Σταύρου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στον ΑΝΤ1 αναμένεται να γίνει και η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Μπέζου. Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός που έχει στο ενεργητικό του πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Πέταξε τη φριτέζα».
Πρόκειται για διασκευή της σειράς «Ταβέρνα του Πέπε». Στο πλευρό θα Γιάννη Μπέζου θα βρεθούν μεταξύ άλλων ο Φάνης Μουρατίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Λένα Ουζουνίδου, ο Ηλίας Μουλάς ενώ είναι πιθανό να δούμε και την Τζένη Μπότση.

Η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης έχουν στα σκαριά μια σπαρταριστή κωμωδία. Για τη σειρά με τίτλο «Καραμαγκιόληδες» δεν έχει κλείσει ακόμη κάποιος ηθοποιός. Σεναριακή επιστροφή στην τηλεόραση και για την Μαρία Γεωργιάδου που υπογράφει τη δραματική σειρά «Χωρίς όνομα».

Μεταξύ των ηθοποιών που έχουν συμφωνήσει είναι η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Στην prime time ζώνη του καναλιού θα ενταχθεί και η νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη «Πάθος & Έγκλημα» που θα στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η σειρά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια όπου οι πρωταγωνιστές θα αλλάζουν.

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αναμένεται να δούμε και πάλι το «Nomads». Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού επιστρέφει, αυτή τη φορά όμως οι συμμετέχουν θα ταξιδέψουν μέχρι τη Μαδαγασκάρη. Σύμφωνα με το «My TV» δεν είναι σίγουρο αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παραμείνει στην παρουσίαση.

Αναμένεται ακόμη το νέο τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Μαυρίδη με τίτλο «Beat Buzzer» ενώ θα υπάρχει και ένας διαγωνισμός μαγειρικής με τίτλο «Momstεrs». Το «Ninja Warrior» όπως όλα δείχνουν θα μπει στο πρόγραμμα αργότερα και όχι στην έναρξη της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ