Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Trading in U.S. Waters: Priorities and Solutions” το σεμινάριο που έρχεται να «ταράξει τα νερά» στα Ποσειδώνια

To Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοινώνει τη διοργάνωση σεμιναρίου με τίτλο, “Trading in U.S. Waters: Priorities and Solutions”,
το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια, την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 με 14.30. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι στην Κεντρική Αίθουσα Σεμιναρίων του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo
.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας, την Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος Βορείου Αμερικής (NAMEPA) και την υποστήριξη του Int’l Propeller Club of the United States, Int’l Port of Piraeus και του Μaritime Hellas Shipping Cluster του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Σκοπός του εξειδικευμένου αυτού σεμιναρίου είναι η εκτεταμένη ενημέρωση της εγχώριας ναυτιλιακής κοινότητας και των ενδιαφερομένων μερών για τις απαιτήσεις και προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν τα πλοία που επισκέπτονται τα λιμάνια των ΗΠΑ. Παράλληλα, παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης με εμπειρογνώμονες από τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα.

“Η συμμετοχή του Αμερικανικού παράγοντα θα συνεισφέρει πολλαπλά στην προώθηση συμμαχιών και πολιτικών που θα ενισχύσουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας εν μέσω διεθνών οικονομικών προκλήσεων και απαιτήσεων για περιβαλλοντική συμμόρφωση. Ευθύνη και μέριμνα όλων μας, πρέπει να αποτελέσει η διατήρηση των συνθηκών ώστε να συνεχίσει η ναυτιλία την σημαντική προσφορά της στη χώρα μας για την ανάπτυξη της οικονομία της”, τόνισε ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, ερωτηθείς σχετικά.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του Σεμιναρίου μπορείτε να δείτε εδώ

.
Στην εγγραφή σας μπορείτε να προχωρήσετε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ