Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δίδυμο τάγμα εφόδου με… Smart χτυπούσε Πακιστανούς εργάτες

Σε χρονικό διάστημα μιας ώρας από τις 03:30-04:30, στις 15 Ιουνίου, δύο νεαροί, 24 και 22 χρόνων, επιτέθηκαν, ξυλοφόρτωσαν άγρια & λήστεψαν 3 άνδρες από το Πακιστάν.

Δίδυμο τάγμα εφόδου με… Smart, χτυπούσε Πακιστανούς εργάτες στο Μενίδι. Σε χρονικό διάστημα μιας ώρας από τις 03:30-04:30, στις 15 Ιουνίου, δύο νεαροί, 24 και 22 χρόνων, επιτέθηκαν, ξυλοφόρτωσαν άγρια και λήστεψαν τρεις άνδρες από το Πακιστάν, ενώ εξετάζεται αν έχουν προβεί σε παρόμοιες βαναυσότητες το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην ίδια περιοχή. Κύριος τόπος δράσης η συμβολή της Λ. Καραμανλή και Δεκελίας στο Μενίδι.

Οι εργάτες είχαν σχολάσει από την εργασία τους, βάδιζαν στον δρόμο όταν τους προσέγγισαν οι δύο δράστες και άρχιζαν να βρίζουν χυδαία: “Πακιστανοί, βρώμικοι, φύγετε.” Τους επιτέθηκαν μετά με γροθιές στο πρόσωπο. Όταν ξέφυγαν ειδοποίησαν τον Σεχζάτ Αχμέντ, ο οποίος μένει δίπλα και εργάζεται επίσης στο ίδιο εργοστάσιο και του είπαν μάλιστα ότι φοβόντουσαν ότι οι φασίστες “έπιασαν” ένα από αυτούς και δεν ήξεραν που βρίσκεται. Εκεί, όταν έφτασε ο Σεχζάντ Αχμέντ, χτυπήθηκε άγρια, από τον έναν άνδρα που βγήκε από ένα αυτοκίνητο τύπου SMART.

Την δράση των δύο νεαρών είχε καταγγείλει η ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, και την επόμενη μέρα αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν έναν 22χρονο και ταυτοποίησαν έναν ακόμη 24χρονο, ως υπεύθυνους για τις επιθέσεις. Κατηγορούνται για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης με την επιβαρυντική περίπτωση του εγκλήματος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, τα προαναφερόμενα άτομα, πρώτες πρωινές ώρες της 15-6-2018, στην περιοχή των Αχαρνών, επιτέθηκαν σε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 27 ετών, τους κτύπησαν και τους αφαίρεσαν με τη βία ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα, επιτέθηκαν στην ίδια περιοχή, σε έτερο αλλοδαπό ηλικίας 34 ετών, τον οποίο κτύπησαν και εξύβρισαν.

thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ