Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με το Hollywood και κάνει κάτι που σίγουρα θα λατρέψετε όλοι.

Η ομορφιά, το στυλ και η καινοτομία, πολλές φορές έρχονται από το παρελθόν και την αναδρομή στο χρόνο.

Έτσι ξεκίνησε και η ιδέα του Στέλιου και της Κάτιας που ήθελαν να δημιουργήσουν μία εταιρεία, η οποία θα νοικιάζει μοναδικά συλλεκτικά ιστορικά αυτοκίνητα για γάμους και εκδηλώσεις.

Η Κάτια γοητευόταν πάντα από έναν Vintage γάμο, που θα παραπέμπει σε μία άλλη εποχή με αυτοκίνητα και ενδυμασίες που θα θύμιζαν παραμύθι.

Οι δυσκολίες που συνόδευαν όμως την ιδέα ήταν τεράστιες, αλλά ο πόθος και των δύο για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό ήταν αυτός που τους βοηθούσε πολλές φορές να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχτηκαν ακόμα και εκβιασμούς, από συλλόγους που μεσολαβούν στην έκδοση καρτών γνησιότητας για τα ιστορικά αυτοκίνητα. Με κίνδυνο να χάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που συνόδευαν την επένδυσή τους. Το όραμα τους όμως, σε συνδυασμό με την πίστη τους για την ιδέα, τους βοήθησε ώστε να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.

Σήμερα η Antique-cars έχει έναν στόλο από μοναδικά αυτοκίνητα και μάλιστα κάποια από αυτά έχουν ιστορική σημασία για την την χώρα μας. Όπως το Ford A του 1928 το οποίο το οδηγούσε ένας Γερμανός στρατηγός που έδρασε στην περιοχή της Βέροιας. arthro2auto1.jpg

Ο στόλος της Antique-cars απαρτίζεται από πιστοποιημένα γνήσια ιστορικά και όχι ρεπλίκες αυτοκίνητα, επισκευασμένα με γνήσια ανταλλακτικά της κάθε εταιρείας, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά τους, αλλά και την τεράστια συλλεκτική τους αξία.

Η Antique – Cars διαθέτει πλέον τα συλλεκτικά της αυτοκίνητά προς ενοικίαση για ειδικές περιστάσεις όπως, γάμος, βάπτιση, φωτογραφίσεις και ειδικά event, μεταφορά υψηλών προσώπων ακόμα και για παραγωγές ταινιών. Ο στόλος της απαρτίζεται από αυτοκίνητα διαφόρων δεκαετιών και στυλ, καλύπτοντας έτσι τα γούστα του κάθε ενδιαφερόμενου.

arhtro2auto3.jpgΗ πηγαία ανάγκη της μοναδικότητας και της γνησιότητας έκανε το Hollywood να χτυπήσει την πόρτα της Antique-cars αναζητώντας ένα Bmw 321 του 1938 κατασκευασμένο στο εργοστάσιο του Eisenach στις γνήσιες αποχρώσεις του όπως ήταν και η γραμμή παραγωγής του από το εργοστάσιο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος.

Η εταιρεία παραγωγής στο Hollywood γοητεύτηκε τόσο πολύ από τον στόλο της Antique-cars, που έχει στείλει ήδη προσκλήσεις VIP στους μετόχους της εταιρείας για την πρώτη παράσταση που θα προβληθεί στους κινηματογράφους το επόμενο καλοκαίρι.

Όλα τα αυτοκίνητα της Antique-cars έχουν την δυνατότητα κανονικής κυκλοφορίας στους δρόμους και η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει πάντα οδηγό (σοφέρ) ντυμένο με την ανάλογη ενδυμασία της δεκαετίας που παραπέμπει το αυτοκίνητο το οποίο έχει ενοικιαστεί. Oι τιμές ενοικίασης είναι προσιτές για κάθε πορτοφόλι και σίγουρα αξίζει η ιδέα της μετακίνησης με ένα τέτοιο αυτοκίνητο και ειδικά αν πρόκειται για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Μπορείτε εδώ να μπείτε στην σελίδα της Antique-cars.gr και να δείτε τον στόλο ή και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να κάνετε τον γάμο σας να ξεχωρίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ