Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93

Η Μελέκ βλέπει την Αϊσέ στο όνειρό της και έχει κακό προαίσθημα. Χωρίς να ξέρει πως έχει πεθάνει, η Μελέκ προσπαθεί να της τηλεφωνήσει και ανησυχεί όταν δεν την βρίσκει. Η Αρζού επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως η Αϊσέ πέθανε. Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τρομάξουν την Ελίφ και έτσι να κλείσουν την υπόθεση. Όλοι λυπούνται, εκτός από την Αρζού. Ο Κενάν δεν πείθεται και είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο. Όπως όλοι στο σπίτι, η Ελίφ νοσταλγεί την Αϊσέ.


 


Ο Κενάν ανοίγει έναν τραπεζικό λογαριασμό για την Ελίφ και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Αλλά ο Κενάν της λέει πως πλέον η Ελίφ είναι σαν κόρη τους και πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα. Όπως είναι φυσικό, όλοι υποστηρίζουν την απόφασή του, εκτός από την Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζουν την εργασία τους αλλά σκέφτονται την Αϊσέ και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. Ο Σελίμ της λέει πως η Αϊσέ του εμπιστεύθηκε ένα μικρό κορίτσι και πως της υποσχέθηκε να μην πει σε κανέναν ποιο είναι αυτό το κορίτσι στην πραγματικότητα αλλά το βάρος είναι πολύ μεγάλο για εκείνον. Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται και καταλαβαίνει πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για την αγάπη, που νιώθει για την Ιπέκ.


Ο Εφρούζ του λέει πως αυτή η αγάπη θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και δεν πρέπει να τη χάσει. Η Κιράζ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή συνεχώς εξαφανίζεται και την αφήνει να κάνει όλες τις δουλειές. Ο Ναντίρ πιστεύει πως ο Ερκούτ έχει πάρει λιγότερα χρήματα από τον Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχεται σε δύσκολη θέση. Ο Μουράτ είναι αυτός, που την πληρώνει με το κλεμμένο αυτοκίνητο…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

88 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ
90 ΕΔΩ
91 ΕΔΩ
92 ΕΔΩ
94 ΕΔΩ
95 ΕΔΩ
96 ΕΔΩ
97 ΕΔΩ
98 ΕΔΩ
99-100-101-102-103 ΕΔΩ
104-105-106-107-108 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ