Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 8/6

H Βαχιντέ και ο φίλος της είναι ευδιάθετοι. Πιστεύουν ότι χάρη στην Ελίφ θα κερδίσουν πολλά χρήματα. Ενώ οδηγούν, παθαίνουν λάστιχο και την ώρα που το αλλάζουν, η Ελίφ ξυπνάει και το σκάει. Μόλις το αντιλαμβάνονται, η Βαχιντέ στέλνει τον Ταρίκ για να την βρει. Δεν ξέρουν τι να πουν στην Αρζού και αποφασίζουν να εξαφανιστούν. Ο Σελίμ μελετάει ως αργά.

Όταν πηγαίνει στο δωμάτιο για να δει τα κορίτσια πριν κοιμηθεί, βλέπει ότι η Ελίφ λείπει. Βρίσκει το κοκαλάκι της στην πόρτα και υποθέτει ότι το έχει σκάσει. Βγαίνει από το σπίτι και την αναζητά. Στον αυτοκινητόδρομο, η Ελίφ είναι μόνη της στο σκοτάδι και πολύ φοβισμένη. Τρέχει ασταμάτητα και πέφτει επάνω στον Σελίμ. Ο Ταρίκ, που την έψαχνε, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σελίμ. Ο Ταρίκ του λέει ότι είδε τη μικρή στην άκρη του δρόμου, προσφέρθηκε να την πάει σπίτι, αλλά εκείνη φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει. Η Ελίφ είναι ακόμα ναρκωμένη από το ηρεμιστικό και νομίζει ότι ονειρεύεται. Έτσι, ο Σελίμ δεν το συνεχίζει.

Όταν η Ελίφ λέει στη Κιράζ τι έγινε, εκείνη της απαντά ότι πολλές φορές τα όνειρα μοιάζουν σαν πραγματικά. Η Αρζού νομίζει ότι έχει ξεφορτωθεί την Ελίφ και αισθάνεται ανακουφισμένη. Το πρωί, που την βλέπει στο σπίτι, παθαίνει σοκ. Καλεί τη Βαχιντέ, αλλά το κινητό της δεν λειτουργεί. Ο Σελίμ λέει στην οικογένεια το πρωί τι έχει συμβεί. Όλοι είναι στεναχωρημένοι και ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ στη Ζεϊνέπ για να την προσέξει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Eρκούτ ζητάει από έναν φίλο να παραστήσει τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου αυτοκινήτου. Εκείνος πηγαίνει στο πλυντήριο και λέει στον Βεϊσέλ ότι θέλει τα χρήματά του μέσα σε δύο ημέρες. O Ερκούτ προτείνει στον Βεϊσέλ να του δανείσει τις 30 χιλιάδες, που πήρε από την Σεϊντά, προσποιούμενος ότι τα χρήματα είναι δικά του. Ο Βεϊσέλ είναι σκληρός και του λέει ότι θέλει όλα τα χρήματα. Φεύγει από το πλυντήριο, παίρνει τηλέφωνο την Αρζού και της ζητάει να έρθει στο σπίτι του. Συναντιούνται στο σπίτι της Ζεϊνέπ και αργότερα έρχονται ο Σελίμ με την Ελίφ. Όταν ο Μελίχ μαθαίνει ότι η Μελέκ έδιωξε τον δικηγόρο, πηγαίνει στη φυλακή και της λέει ότι εκείνος ήταν που τον πλήρωνε.

Η Μελέκ του λέει ότι δεν μπορεί να το δεχτεί, αλλά ο Μελίχ επιμένει και της ζητάει να το δει ως ένα χρέος που θα πρέπει να του το ξεπληρώσει. Εκείνη δέχεται. Η Ζεϊνέπ ανοίγει την καρδιά της στη Γκιουλνούρ. Φοβάται ότι ο πατέρας της και ο αδελφός της δεν θα αφήσουν το σπίτι όταν βγει η Μελέκ από τη φυλακή και τα συναισθήματά της είναι ανάμικτα. Από την άλλη, είναι πολύ στεναχωρημένη που ο πατέρας της πήρε όλα τα χρήματά της και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για το σπίτι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ