Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 6/6

H Μελέκ ανακαλύπτει ότι ο Σελίμ γνωρίζει τα πάντα, ανησυχεί ότι θα χάσει την Ελίφ. Η συμπεριφορά όμως του Σελίμ, την καθησυχάζει. Όταν η Μελέκ ζητάει από τον Σελίμ να της φέρει την Ελίφ, η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ ότι ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έχουν μετακομίσει. Η Μελέκ είναι χαρούμενη γιατί η δίκη πλησιάζει, αλλά αναρωτιέται ποιος πληρώνει τα έξοδα των δικηγόρων της. Ο Σελίμ είναι στεναχωρημένος, αλλά και έκπληκτος από το γεγονός ότι η Μελέκ είναι στη φυλακή. Της ζητάει να μην ανησυχεί και υπόσχεται να μην πει τίποτα στον Κενάν. Μετά την επίσκεψή τους, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο καφέ.

Εκείνη του λέει ότι η Μελέκ ήταν πολύ άρρωστη πριν λίγο καιρό. Κόντευε να πεθάνει και γι’ αυτό είχε στείλει την Ελίφ στην Αϊσέ. Τον παροτρύνει να ρωτήσει τη Μελέκ και να μάθει τι έχει συμβεί με τον Κενάν. Του εξομολογείται ότι η Μελέκ δε θα ήθελε ποτέ να διαλύσει μία οικογένεια και γι’ αυτό κράτησε την Ελίφ μυστικά από τον Κενάν και του αποκαλύπτει πόσο αυταρχικός είναι ο πατέρας της. Η Αρζού βρίσκει την Ελίφ μόνη της και της λέει να μείνει μακριά απ’ όλους στο σπίτι. Της λέει επίσης ότι την ενοχλεί η παρουσία της. Ο Σελίμ βλέπει την Αρζού να φωνάζει στην Ελίφ και υποψιάζεται ότι η Αρζού γνωρίζει τα πάντα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αλιγιέ τελειώνει τη ζακέτα που είχε αφήσει στη μέση η Αϊσέ για την Ελίφ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη. Ο Σελίμ αγοράζει στην Ελίφ ένα ποδήλατο, αλλά η Τουγτσέ ζηλεύει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ελπίζουν ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο, αλλά όταν ο Ερκούτ τους ενημερώνει πως δεν ήταν, ο Βεϊσέλ τρελαίνεται. Πρέπει να δώσει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου τα χρήματα που περιμένει από τον επενδυτή, αλλά ζητάει από τον Ερκούτ να φέρει πρώτα τα χρήματα σε αυτόν. Ο Ριζά βρίσκει επαφή με τα ονόματα της λίστας που του έδωσε ο Μελίχ.

Συναντούν κάποιους ανθρώπους που υποψιάζονται ότι ο Μελίχ είναι αστυνομικός. Όταν όμως ο Μελίχ τους περιγράφει την κατάσταση, ανακαλύπτουν ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. Ο Χασάν βρίσκει τη διεύθυνση του Σακίρ Οζτούρκ και την δίνει στον Κενάν. Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με κινητά. Παράλληλα, υπάρχει ένα πρόβλημα στο θερμοκήπιο. Όταν ο Ναντίρ περνάει από το σπίτι, βλέπει τη ζακέτα του Μουράτ στον καναπέ της Σεϊντά και θυμώνει. Της λέει ότι δε θέλει να την ξαναδεί ποτέ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ