Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 4/6

H Μελέκ είναι συντετριμμένημε την είδηση του θανάτου της Αϊσέ. Δεν αντέχει στη σκέψηότι η Ελίφ βρίσκεται στα χέρια της Αρζού και λιποθυμάει.Της δίνουν ηρεμιστικόγια να συνέλθει. Όταν την επισκέπτεται η Ζεϊνέπ, την ρωτάει για τον θάνατοτης Αϊσέ και μαθαίνει ότι είναι αλήθεια. Της λέει να πάρει την Ελίφ από το κτήμα. Η Ζεϊνέπ δεν της λέει ότι ο Βεϊσέλ έχει εγκατασταθείστο σπίτι τους. Η Ζεϊνέπ λέει τα πάντα στη Γκιουλνούρ και εκείνη ανησυχεί που η Ελίφ είναι μόνη της με την Αρζού.

Η Γκιουλνούρ λέει στη Ζεϊνέπ ότι πρέπει να πει τα πάντα στον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ πείθεται και καλεί τον Σελίμστο καφέ. Ο Σελίμ φέρνει μαζί του και τα παιδιά. Η Ελίφ χαίρεται που βλέπει τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ εκπλήσσεται από το γεγονός ότι γνωρίζονται.Ο Μελίχδιατάζει τοΣαδίκ να βρει τους ανθρώπους που τοποθέτησαν τα ναρκωτικά στο σπίτι της Μελέκ και ο Σαδίκ βρίσκει τα ίχνη τους.ΟΚενάν παίρνει απάντηση από το γραφείο του εισαγγελέα σχετικά με τον κάτοχο του άγνωστου αριθμού, απ’ όπου δέχτηκε τις απειλές.

Ο αριθμός ανήκει σε κάποιον ΣακίρΟζτούρκ, αλλά όταν καλεί, διαπιστώνει ότι η σύνδεση είναι απενεργοποιημένη.ΗΑρζού προβληματίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Κενάν προσπαθεί ακόμα να λύσει την υπόθεση της Αϊσέ. Προσπαθεί να καλέσει τον Βεϊσέλ και να τον προειδοποιήσει, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λέει ότι ο Κενάν τον ψάχνει.Η Κιράζ δυσκολεύεται να συνηθίσει στα καινούργια ρούχα της δουλειάς της.

Ο Μουράτ θέλει να πάει στο νοσοκομείο για την πληγή από το μαχαίρι, αλλά ο Ερκούτ τον πείθει να μην πάει για να μην μπλέξει με την αστυνομία. O Μουράτ δεν θέλει να μάθει τίποτα ο πατέρας του για να μην ανησυχήσει. Η Σεϊντά τον καλεί σπίτι της να τον φροντίσει.Ο Ερκούτσκοπεύει να κρατήσει τις 100 χιλιάδες λίρες ως αντάλλαγμα για το κλεμμένο αυτοκίνητο.Ο Βεϊσέλ ονειρεύεται τις 100 χιλιάδες λίρες και αρχίζει να ψάχνει για σπίτι, καθώς θέλει να φύγει από το παλιό σπίτι της Μελέκ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ