Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/6

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως έχει μια σημαντική δουλειά και πρέπει να φύγει αλλά θα φέρει εκείνος στις 2 το μεσημέρι την Ελίφ για να δει τη μητέρα της. Δεν της λέει την αλήθεια για την απαγωγή της μικρής αλλά αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Όμως ο άντρας τηλεφωνεί ξανά και τον προειδοποιεί να μην κάνει καμιά ανοησία.

Ο Σελίμ συνειδητοποιεί πως παρακολουθείται και αποφασίζει να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της Ελίφ. Κάνει αίτηση για δάνειο στην τράπεζα αλλά χρειάζεται χρόνος για να πάρει τα χρήματα. Καταφέρνει τελικά να συγκεντρώσει το ποσό, το οποίο αφήνει στο σημείο, που του έχουν υποδείξει και παίρνει πίσω την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη αλλά όταν συναντάει τον Σελίμ και μαθαίνει πως θα δει τη μητέρα της, τα ξεχνάει όλα από τη χαρά της. Μητέρα και κόρη συναντιούνται για λίγα λεπτά.

Ο Ριζά μαθαίνει πως τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν στο σπίτι της Μελέκ ίσως προέρχονται από έναν τύπο, που τον φωνάζουν «Τρελό Χαϊντάρ». Μαζί με τον Μελίχ πηγαίνουν να τον επισκεφθούν αλλά εκείνος θυμώνει μαζί τους και τους διώχνει. Ο Βεϊσέλ νοικιάζει ένα σπίτι, σίγουρος πως θα πάρει πίσω τα χρήματά του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ