Η Μελέκ βλέπει την Αϊσέ στο όνειρό της και έχει κακό προαίσθημα. Χωρίς να ξέρει πως έχει πεθάνει, η Μελέκ προσπαθεί να της τηλεφωνήσει και ανησυχεί όταν δεν την βρίσκει. Η Αρζού επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως η Αϊσέ πέθανε. Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τρομάξουν την Ελίφ και έτσι να κλείσουν την υπόθεση. Όλοι λυπούνται, εκτός από την Αρζού. Ο Κενάν δεν πείθεται και είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο. Όπως όλοι στο σπίτι, η Ελίφ νοσταλγεί την Αϊσέ.

 

Ο Κενάν ανοίγει έναν τραπεζικό λογαριασμό για την Ελίφ και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Αλλά ο Κενάν της λέει πως πλέον η Ελίφ είναι σαν κόρη τους και πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα. Όπως είναι φυσικό, όλοι υποστηρίζουν την απόφασή του, εκτός από την Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζουν την εργασία τους αλλά σκέφτονται την Αϊσέ και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. Ο Σελίμ της λέει πως η Αϊσέ του εμπιστεύθηκε ένα μικρό κορίτσι και πως της υποσχέθηκε να μην πει σε κανέναν ποιο είναι αυτό το κορίτσι στην πραγματικότητα αλλά το βάρος είναι πολύ μεγάλο για εκείνον. Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται και καταλαβαίνει πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για την αγάπη, που νιώθει για την Ιπέκ.
Ο Εφρούζ του λέει πως αυτή η αγάπη θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και δεν πρέπει να τη χάσει. Η Κιράζ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή συνεχώς εξαφανίζεται και την αφήνει να κάνει όλες τις δουλειές. Ο Ναντίρ πιστεύει πως ο Ερκούτ έχει πάρει λιγότερα χρήματα από τον Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχεται σε δύσκολη θέση. Ο Μουράτ είναι αυτός, που την πληρώνει με το κλεμμένο αυτοκίνητο…
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top