Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 12/6

Η Αρζού προσφέρει χρήματα στη γειτόνισσα της Μελέκ για να καταθέσει ψέματα εναντίον της και εκείνη δέχεται. Η Γκόντζα λέει στον Βεϊσέλ να μην της τηλεφωνήσει ξανά και να κρατήσει κρυφό το κολιέ, που του έδωσε. Ο Βεϊσέλ φεύγει από το σπίτι και η Ζεϊνέπ αν και ξαφνιάζεται, ανακουφίζεται ταυτόχρονα. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να δώσει το κολιέ στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Η Ζεϊνέπ κάνει δουλειές στο σπίτι και ο Σελίμ έρχεται να τη βοηθήσει να το βάψουν. Η Ελίφ κοιτάζει με χαρά τη φωτογραφία, που έβγαλε με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ της ζητάει να μην τη δείξει σε κανέναν. Η Ελίφ κρατάει τη φωτογραφία για να τη δείξει στη μητέρα της αλλά από τη χαρά της, που θα τη δει, την ξεχνάει πάνω στο κρεβάτι της. Επιστρέφουν να πάρουν τη φωτογραφία και αργούν να πάνε στη δίκη.

Η Τεσλιμέ ζητάει από τη Μελέκ όταν βγει να πάει να πιει ένα τσάι με την κόρη της. Η Μελέκ ετοιμάζει ένα δωράκι για την Ελίφ και είναι ενθουσιασμένη, που επιτέλους θα βγει από τη φυλακή αλλά η Μπελκίς την προσγειώνει και τη συμβουλεύει να περιμένει πρώτα να τελειώσει η δίκη. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος τον συμβουλεύει να μην συναντήσει τη Μελέκ με την καρδιά του γεμάτη μίσος. Ενώ ο δικαστής είναι έτοιμος να αποφυλακίσει τη Μελέκ, μια γειτόνισσα εμφανίζεται και ζητάει να καταθέσει. Όλοι ξαφνιάζονται από την εξέλιξη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η γυναίκα λέει στον δικαστή πως πολλοί μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ, ακόμα και αργά τη νύχτα και έτσι είναι σίγουρη πως έκαναν εμπόριο ναρκωτικών. Μετά από αυτή την κατάθεση, ο δικαστής αλλάζει την απόφασή του και αποφασίζει να γίνει νέα δίκη σε 2 μήνες. Η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή. Ο Μελίχ είναι πολύ λυπημένος. Καθώς η Μελέκ μεταφέρεται στη φυλακή και πάλι, φτάνουν η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ και η Ελίφ. Η μικρούλα αγκαλιάζει τη μητέρα της αλλά οι αστυνομικοί τις χωρίζουν για να μεταφέρουν τη Μελέκ στη φυλακή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ