Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο δήμαρχος Άργους

Εκτός ΝΔ ετέθη ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μετά την νέα επίθεσή του εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, σχετικά με την επίθεση εναντίον του

«Οι σημερινές αναφορές του δήμαρχου Αργους Δημ. Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα» είπε σε δηλώσεις που έκανε από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook o δήμαρχος Άργους.

Μητσοτάκης: Μηδενική ανοχή σε μισαλλόξο και διχαστικό λόγο

Στη διαγραφή του του δημάρχου Άργους από τη ΝΔ για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια» αναφέρεται πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, τονίζοντας «δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»

Συγκεριμένα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter:

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

ΣΥΡΙΖΑ: «Άργησαν 20 μέρες»

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του» σημειώνει σε νέα ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ότι « χρειάστηκε μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική». Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ επισημάνει στην ανακοίνωση του ότι «το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ