Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυτοί παίρνουν τα λεφτά μας

Κρατείστε στο ένα χέρι την φετινή σας φορολογική δήλωση. Και στο άλλο κάποιο έντυπο που καταγράφει όσα συμβαίνουν και στις ημέρες μας, στη Βουλή.

Αν δεν έχετε πέσει στο πάτωμα με ασυγκράτητο εμετό, σημαίνει πως το ανοσοποιητικό σας είναι σε αρίστη κατάσταση. Οπότε αντέχετε να “φωτογραφίσετε” την κατάντια μας και να “καταπιείτε”, ένα προς ένα, τα “κατορθώματα” αντιπροσώπων του λαού, στη δική μας φαυλοκρατική δημοκρατία.

Ο ένας, εντελώς άχρηστος, επαγγελματίας τσαμπουκάς και νταής, που ουδέποτε στην ζωή του φαντάσθηκε την τσέπη του γεμάτη, με 7-10.000 ευρώ τον μήνα, από τα δικά μας λεφτά, (αυτά που –χωρίς την αντίστοιχη ανταποδοτικότητα– βουτάει το κράτος με την φορολογική δήλωση που έχετε στο άλλο χέρι…) έσυρε την ασημαντότητά του στο βήμα της Βουλής και εξέμεσε ό,τι έμαθε στα χαμαιτυπεία από όπου τον ανέσυρε, για την πλάκα του, ένα μέρος του εκλογικού σώματος.

Κυνηγημένος από τον Εισαγγελέα, ως έμπειρος σαλτιμπάγκος, πήρε το βουλευτικό αυτοκίνητο, (το οποίο επίσης πληρώνουμε όλοι εμείς από το υστέρημα μας για να μας πάρει το κράτος και το σπίτι) και σπάζοντας το αστυνομικό μπλοκ χάθηκε μέσα στη νύχτα για να γλυτώσει το αυτόφωρο και να επιστρέψει στο σινάφι του.

Ο άλλος… αγνώστων πεποιθήσεων και πιστεύω, ειδήμων στη χλιδή, την ανοησία και τις κολωτούμπες αναλύει, στη Βουλή, την υπερήφανη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας (προκαλώντας ρίγη συγκίνησης μόνο στους Αμερικάνους –τους κατά τα άλλα φονιάδες των λαών–) “φούντωσε” την πολιτική κόντρα με καταγγελίες για εμπόρους ναρκωτικών και καλλιεργητές μαριχουάνας που βρίσκονται (λέει) πίσω από τις πολιτικές αντιδράσεις για τη συμφωνία με τα Σκόπια!!!

Με αυτό το επίπεδο “αντιπαραθέσεων”, “καταγγελιών” και υβρεολόγιου ένα μέρος, των 300 της Βουλής, εισπράττει, από τους εκτός Βουλής, 7-10.000 ευρώ συν όλα εκείνα που πληρώνουμε για να έχουν αυτοκίνητα και ταξίδια (αυτά που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015… αλλά ξεχάσθηκε και τα διπλασίασε).

Και τι μάθαμε, προχθές, ως λαός από τις τόσο υψηλού επιπέδου τοποθετήσεις και καταγγελίες;

Πως, σε σκυλάδικα της βαθιάς νύχτας, άνθρωποι του υποκόσμου και των ναρκωτικών αποφάνθηκαν πως η συμφωνία δεν πρέπει να ψηφιστεί… Και έδωσαν (μας είπαν) “παραγγελιά” στους ανθρώπους τους της Βουλής… να την μαυρίσουν.

Και τι ενοχλείσαι εσύ, θα μου πείτε, όταν πέρασε στο ντούκου… από τους άλλους της Βουλής… αυτούς που έχουν ξαμοληθεί… στα έδρανα με παντόφλες, σανδάλια, πουκαμίσες και κουστούμια σουλάτσου στις παραλίες… εισπράττοντας 7-10.000 ευρώ τον μήνα (όταν έξω από τη Βουλή τούς περιμένει η ίδια πείνα που δέρνει τον λαό).

Στα κάτω – κάτω η σημασία για τον συρφετό της παντόφλας… του πέδιλου… της φανέλας – γηπέδου, του τατουάζ… και της όποιας άλλης βρωμιάς που έχει συνονθυλευθεί στη Βουλή επικεντρώνεται μόνο στα νομοσχέδια για τον ήρωα… Κουφοντίνα… για τον Ξηρό και για την καλλιέργεια φούντας…

Αυτά δηλαδή για τα οποία (όπως δήλωσε, στην τηλεόραση, ένα άλλο τρωκτικό των φόρων μας) χειροκροτούν οι 17άρηδες, που δεν τους νοιάζει ποιούς δολοφόνησαν οι Κουφοντίνες και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται ένα βήμα από το κατώφλι της Βουλής…

Ποιο είναι το καινούργιο θα μου πείτε. Και ποιος ο λόγος αναφοράς στο αίσχος και τον βόθρο, μέρους του σημερινού κοινοβουλίου, με τους ρακένδυτους και τους τυχάρπαστους τσαμπουκάδες, φτηνού συνοικιακού καφενείου, που “διόρισαν” στη Βουλή, για χαβαλέ… επίσης ανίδεοι και απαίδευτοι στη δημοκρατία ψηφοφόροι, γνωρίζοντας ασφαλώς τι κουμάσια ήταν όταν τους ψήφιζαν…

Άρα ψιλά γράμματα και διύλιση του κώνωπα… για μια Ελλάδα όπου μόνο ο κακής ποιότητας φερετζές… δεν έχωσε ακόμη και τον Αρτέμη Σώρρα στη Βουλή…

Σύμφωνοι. Αλλά μέχρι και το 2030 (εκεί θα φτάσει) που η σκληρή Εποπτεία θα κουμαντάρει τα οικονομικά της χώρας και θα πληρώνουμε με αίμα τα δανεικά, η επερχόμενη οικονομική κρίση (με αρχή το κούρεμα μισθών, συντάξεων και αφορολόγητου το 2019) θα περάσει τόσο γερά στην τσέπη μας που η Ελλάδα θα ζήσει νέο, μέγα, κύμα φτώχειας. Και ενώ θα λυσσομανάμε (για να καταφέρουμε και τα αναγκαστικά πλεονάσματα) τα λεφτά από τους φόρους μας θα σκορπίζονται, όχι στη δημοκρατία που νομίζουμε ό,τι ψηφίσαμε αλλά σε εκείνη του καφενείου και του χαμαιτυπείου που έχει ήδη εισχωρήσει στη Βουλή μέσα από καταφερτζήδες “πολιτικούς” με νοοτροπία Εξαρχείων.

Του Γιώργου Κράλογλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ