Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Σουηδία

Πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και αυτό θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι το φινάλε του Μουντιάλ στα μέσα Ιουλίου. Σήμερα στο μενού υπάρχουν φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων, αλλά και αγώνες σε πρωταθλήματα Β’ Σουηδίας, Εσθονίας, Βραζιλίας (Α’ και Β’) και Παραγουάης. Πρόταση προκύπτει και απ’ το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Με το Goal / Goal στο Γκέφλε

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Γκέφλε – Χέλσινμποργκ. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Η Χέλσινμποργκ είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους και έρχεται από διαδοχικές επιτυχίες, πήρε τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες έξι (4-2-0), σκόραρε σε όλες. Απ’ την άλλη, η Γκέφλε εξελίσσεται σε μια απ’ τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς, αφού μετράει μόλις 8 πόντους έπειτα από 10 παιχνίδια με ρεκόρ 2-2-6, έρχεται από τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, σειρά αγώνων όπου είχε Goal / Goal. Αυτή θα είναι η επιλογή μας, αφού θεωρούμε ότι εντός έδρας η Γκέφλε είναι ικανή να βρει δίχτυα. Ποντάρουμε στο Goal / Goal σε απόδοση 1.81.

Σούπερ εντός έδρας η Κοριτίμπα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Κοριτίμπα – Ρεγκάτας. Είναι ματς για την 9η αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προς το παρόν παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική εικόνα. Η Κοριτίμπα τα πηγαίνει αρκετά καλά, μετράει 14 πόντους σε 8 ματς, με ρεκόρ 4-2-2, ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λοντρίνα εκτός έδρας (3-2). Είναι εξαιρετική εντός έδρας με 4/4 νίκες, στις τρεις εκ των οποίων μάλιστα δε δέχτηκε γκολ! Στον αντίποδα, η Ρεγκάτας είναι αναξιόπιστη και αναποτελεσματική, μετράει 7 πόντους και βρίσκεται στην τελευταία τετράδα της κατάταξης, δεν έχει νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Είναι κακή εκτός έδρας, όπου μετράει τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, δε σκόραρε στα δύο εξ αυτών. Δύσκολα θα βρει δίχτυα κόντρα στη φοβερή Κοριτίμπα, επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.83.

Υψηλό σκορ στη Μαδρίτη

Κλείνουμε τις προτάσεις με τα πλέι οφ της ισπανικής λίγκας και την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Γκραν Κανάρια. Οι Μαδριλένοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στον πρώτο ημιτελικό, επικράτησαν 88-70, εκμεταλλευόμενοι τη δεδομένη και πασιφανή κόπωση της Γκραν Κανάρια, που έκανε υπερπροσπάθεια για να αποκλείσει την πρωταθλήτρια Βαλένθια. Χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο, η Ρεάλ δεν «φόρτσαρε», σήμερα όμως αναμένουμε εντονότερη αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια να έχει περισσότερες δυνάμεις και τη Ρεάλ να παίζει σοβαρά για να «καθαρίσει». Καλή επιλογή από τον δεύτερο ημιτελικό είναι το Over 166.5 πόντοι σε απόδοση 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ