Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόλυτη ανατροπή: Συνεχίζεται η «Μουρμούρα» – Αλλά με «ηχηρή» αποχώρηση

Η ανατροπή της ανατροπής γίνεται στον Alpha.


Πριν μερικές εβδομάδες το κανάλι πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει φέτος το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“, την οποία ανακοίνωσε και στους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς.

Ακολούθησε ομοβροντία από e-mail στο κανάλι και κατόπιν… πιέσεων από φαν της σειράς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, ο Alpha άλλαξε γνώμη και ανακάλεσε την προηγούμενη απόφαση.

Μάλιστα, ήδη το κανάλι έκλεισε το πλατό στο οποίο θα γυρίζεται η σειρά για έναν ακόμα χρόνο.

Έτσι, και επίσημα, η “Μουρμούρα” θα περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha για έκτη συνεχή σεζόν.

Η σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ξεχώρισε πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ωστόσο θα έχει αλλαγές στο κάστινγκ της.

Σύμφωνα με το Mytv, η πρόθεση του σταθμού, είναι να παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου, με μία ηθοποιό εκ των προαναφερόμενων να μην επιθυμεί να συνεχίσει.

Ο λόγος για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία από τα μέσα της τρέχουσας σεζόν είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η σειρά εκείνη δεν θα είναι καθώς θέλει να ξεκουραστεί και να κάνει άλλα πράγματα και, από ό,τι φαίνεται, είναι δύσκολο να τη μεταπείσουν. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο: να βρουν άλλη ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τη Μαρίνα -κάτι που όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν με άλλους ρόλους σε σειρές δεν βγήκε σε καλό- ή ο Ηλίας και η Μαρίνα να χωρίσουν και να δούμε πώς προχώρησε τη ζωή του, με το δεύτερο σενάριο να είναι το επικρατέστερο.

Για τον λόγο αυτόν προχώρησαν και στο επόμενο βήμα: να βρουν την ηθοποιό που θα θεωρείται ιδανική και η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ηχηρά και αν κάποιο από αυτά πει το μεγάλο «ναι» θα αποτελεί άσο! Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι ηθοποιοί που βρίσκονται στο «στόχαστρο» είναι οι Ελένη Ράντου, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη, Κατερίνα Λέχου, Λήδα Ματσάγγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη δέχτηκε πρόταση και ήταν θετική, αλλά ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί, ενώ οι δύο τελευταίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1 Κύπρου, αντίστοιχα, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν σε νέες σειρές που βρίσκονται στα σκαριά.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ