Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από τον πολιτικό ολετήρα που η καταστροφική πρωθυπουργική θητεία του οδήγησε τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο μνημονίων ενώ έφτασε να διασπάσει το κόμμα που ουσιαστικά κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Ο άνθρωπος που ίδρυσε το ΚΙΔΗΣΟ και αποδοκιμάστηκε στις κάλπες από τους πολίτες (στη συνέχεια βρήκε στέγη στο ΚΙΝΑΛ)  έβγαλε ανακοίνωση εναντίον των Σαμαρά, Μητσοτάκη για τη στάση της ΝΔ στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας.

Ο μοιραίος ΓΑΠ...εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν ακολουθεί την ενδοτική στάση του πατρός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που πριν 26 χρόνια έλεγε "σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει"

Μην ξεχνάμε ότι ο νυν υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς που κάνει τις διαπραγματεύσεις για το όνομα ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ, όπως εξάλλου και ο αλήστου μνήμης Γιάνης Βαρουφάκης.

Τον τελευταίο καιρό όπως αναφέρει και ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία" έχουν εδραιωθεί οι στενές σχέσεις των Τσίπρα - ΓΑΠ ((ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


«Κυριάκος Σαμαράς;». 

Αυτός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης που έβγαλε το κομματίδιο του ΓΑΠ  για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.

«Κάποτε, σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατηγορήθηκε για εθνική μειοδοσία, για να επικρατήσει η πολιτική που επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς με τα αρνητικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, που καταλήγει χαρακτηριστικά: «Είκοσι έξι χρόνια μετά, ο νυν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σοβαρά πιστεύει ότι η καλύτερη υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων είναι η εκ νέου αναζήτηση μειοδοτών;»
  +1 επιπλέον

  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
   
  Top