Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Χειρόφρενο» σε τρένα και προαστιακό στις 7 και 8 Ιουνίου

Απεργιακές κινητοποιήσεις στο σιδηρόδρομο και στον προαστιακό εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθούν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας κατά τις ώρες 5:00 π.μ. – 8:00 π.μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αναφέρει: «Η απόφασή μας αυτή για απεργιακή κινητοποίηση είναι απότοκος της συντονισμένης προσπάθειας που επιχειρείται για την απεμπόληση του εθνικού πλούτου και την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της Χώρας μας με σκανδαλώδεις όρους στα χέρια ξένων “επενδυτών”. Στην προσπάθεια αυτή θα μας βρίσκετε πάντα ενάντιους, θα αντισταθούμε μέχρι τέλους στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. με διαδικασίες αδιαφανείς και έναντι ευτελούς τιμήματος, αφού μοναδικός ενδιαφερόμενος για την εξαγορά είναι η ίδια η εταιρεία “ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.”, ιταλικών πλέον συμφερόντων, η οποία αφού υπέβαλε μια εξευτελιστική προσφορά, καλείται να υποβάλει εκ νέου προσφορά που θα είναι σύμφωνη με την αποτίμηση της αξίας της εταιρείας (αξία, την οποία προφανώς γνωρίζει, ενδεικτικό της αδιαφανούς διαδικασίας)».
insider.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. “Προειδοποιητικό μήνυμα για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις...