Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/6/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/6/2018

Η ημέρα και η εβδομάδα ξεκινά… επικίνδυνα αισιόδοξα! Τετράγωνο Σελήνης-Δία έχει για… πρωινό η Δευτέρα μας και μας δίνει απληστία αλλά και μεγάλες προσδοκίες! Ιδίως οι Σταθεροί του 2ου δεκαημέρου, πρέπει να προσγειωθούν, για να μην πληγωθούν!

Κριός

Γενικά
Μην αφήνεσαι σε παράλογους συναισθηματισμούς, Κριέ, που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Περιόρισε τις αρνητικές σκέψεις και δημιούργησε μία καθημερινότητα με δυναμισμό, δράση και αισιοδοξία, η οποία θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις όσα εκκρεμούν και να αλλάξεις αυτά που σου προκαλούν δυσαρέσκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Κριέ, και σήμερα θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς σήμερα να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δε σου χρειάζονται.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4-10 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

Ταύρος

Γενικά
Ο τρόπος που θα κινηθείς το ερχόμενο διάστημα, Ταύρε, θα καθορίσει το ποσοστό της επιτυχίας. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και καταφέρνεις να προχωρήσεις με λιγότερο κόπο. Μια πρόταση, για κάποια καινούργια δράση και με ευνοϊκούς για σένα όρους, επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σε μερικά θέματα της σχέσης σου, Ταύρε μου, να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα είναι καλά, Ταύρε, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 4 έως 10 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση

Δίδυμος

Γενικά

Δείξε σήμερα υπομονή και σοβαρότητα, Δίδυμε, μπροστά στα ασήμαντα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σου. Είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις την παράκαμψή τους, αν οι αντίπαλοί σου δεν αντιληφθούν το σωστό τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Έτσι, θα πετύχεις να φτάσεις στο στόχο σου το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καθημερινές ευθύνες, Δίδυμε, σου στερούν πολύ χρόνο, που θα μπορούσες ν’ αφιερώσεις στο ταίρι σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, καθώς ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου. Η επικοινωνία σου θα είναι ποιοτική και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε τις παγίδες, Δίδυμε, που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Κάποιο μήνυμα που δέχεσαι, Καρκίνε μου, σε ξαφνιάζει και προσωρινά αναστατώνεσαι. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μη δείξεις σε οποιονδήποτε την πραγματική σου αναστάτωση. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν και η αλήθεια έρχεται πολύ σύντομα στη επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Σήμερα, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Καρκίνε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές σε όλους. Μη χαλαρώσεις στο ελάχιστο και προσπάθησε σήμερα να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά, αλλά είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Λέων

Γενικά
Οι πλανήτες, Λέων μου, θα σου προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αγνοείς τα σημάδια που παρουσιάζονται. Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις, που μπορούν μακροπρόθεσμα να σε βλάψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων μου, θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Λέων μου, να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Παρθένος

Γενικά
Αν καταφέρεις να πετύχεις την απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου, Παρθένε, και να μην αποσπάσεις την προσοχή σου σε ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται χωρίς κόπο σε πραγματική ολοκλήρωση. Τα άστρα στηρίζουν αυτή σου την προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς, Παρθένε μου, αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου μήπως ευθύνεσαι εσύ κι αν μια αλλαγή προς το θετικότερο στη συμπεριφορά σου μπορεί να βοηθήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου όμως, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει σήμερα να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.


Ζυγός

Γενικά
Οι εντάσεις των ημερών, Ζυγέ μου, δοκιμάζουν την υπομονή σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο, το οποίο θα φέρει ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος βελτιώνει αρκετά την κατάσταση, αρκεί να μην βιάζεσαι και να περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, θα παραμείνουν σε θετική κατάσταση, αν κρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου, λόγω άλλων παραγόντων, δε θα είναι πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου σήμερα θα είναι στάσιμα. Μπορείς πάντως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές, που σκέφτεσαι να κάνεις.

Σκορπιός


Γενικά
Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα κούρασης και επίπονης εργασίας, Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση, για την οποία κοπίασε τόσο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, από κάποιο σημείο και μετά, άρχισαν να μαζεύουν σύννεφα. Καλό είναι να ενεργοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να παγιώνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αλλιώς θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Τοξότης

Γενικά
Η περίοδος που έρχεται, Τοξότη, θα είναι γενικά καλή, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Κάποιοι γύρω σου έχουν την πρόθεση να πηγαίνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, οπότε προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά όρια, όσο έχεις ακόμη το χρόνο να το πράξεις με διακριτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Τοξότη, σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες για εσένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Κάποιες δοκιμασίες έρχονται, Αιγόκερε, και απαιτείται ώριμη σκέψη για να βρεις το σωστό πλάνο, ώστε να τις ξεπεράσεις. Η θετική διάθεση κι η αισιοδοξία σου βοηθούν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες αποχωρούν σταδιακά, χωρίς ν’ αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Αιγόκερε, σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, ώστε να νιώσετε καλύτερα κι οι δύο. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα βρεθούν ψηλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, Αιγόκερε, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και οδηγούν στην επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν σκέψεις, που βοηθούν τη βελτίωση των οικονομικών σου, οπότε οφείλεις να τις σκεφτείς σοβαρά.

Υδροχόος

Γενικά
Απρόοπτες καταστάσεις, Υδροχόε μου, σου δημιουργούν μεγάλο άγχος κι αυτό γίνεται αφορμή να δυσκολευτείς περισσότερο στη διεξαγωγή των προσωπικών σου υποθέσεων. Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε μη φοβηθείς και απλώς κινήσου όσο προσεκτικά απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις βέβαια υπερβολικά πράγματα, καθώς μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Η μέρα είναι κατάλληλη και για καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.


Ιχθύς

Γενικά
Απόφυγε αυτό το διάστημα, Ιχθύ, να ξεκαθαρίσεις πράγματα, για τα οποία δε γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους. Ο απαιτούμενος χρόνος θα χρειαστεί να επιμηκυνθεί πολύ. Μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να σε πιέσει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Άκου την εσωτερική σου φωνή και πράξε ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, θέλουν μια ανανέωση και πρωτίστως πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει σήμερα να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά καλύτερο είναι να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...