Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6 ΕΔΩ


Επεισόδιο 4

Μετά από όσα της είπε η Σιρίν, η Μπαχάρ αρχίζει να σκέφτεται μήπως ξαναπάει στο σπίτι της μητέρας της.
Δεν θέλει να πιστέψει πως ο Σαρπ είναι κακός άνθρωπος και βιαστής.
Η Χατιτζέ, μετά τις αποκαλύψεις της Σιρίν, αποφασίζει να πάει να δει ακόμα μια φορά την Μπαχάρ, μιας και εκείνη δεν θέλει να τη χάσει.

Η Σιρίν, όμως, κρύβει κάποια μεγάλα μυστικά σχετικά με τον Σαρπ, που δεν έχει πει στη μητέρα της.Άλλο ένα screenshot από το τέταρτο επεισόδιο της σειράς «Μια ζωή»

Η Ζαλέ, η οποία έχει πει στον Μουσά ότι θέλει να χωρίσουν, έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη στο νοσοκομείο.


Επεισόδιο 5

Η Μπαχάρ θα απογοητευτεί άλλη μία φορά όταν η Χατιτζέ δεν καταφέρνει να πάρει στο σπίτι την Μπαχάρ και τα παιδιά της.

Η Χατιτζέ δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της Σιρίν, ειδικά μετά από όσα πέρασε τις τελευταίες μέρες, και απομακρύνεται από την Μπαχάρ.

Ο Μουσά υποψιάζεται πως ο Σινάν θα αποκαλύψει την παλιά σχέση τής Ζαλέ. Η Γελίζ σχεδιάζει κάτι καλό, προκειμένου να δει χαρούμενη την Μπαχάρ.

Η έξωση της Μπαχάρ από τον σπιτονοικοκύρη της τη φέρνει ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αρίφ.

Η Χατιτζέ, παρά την επιμονή του Ενβέρ, δεν θέλει να αφήσει μόνα τα εγγόνια της, και η κατάσταση θα χειροτερέψει, ενώ η Σιρίν θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο σε αυτό.Επεισόδιο 6

Στο Επεισόδιο 6 της σειράς Μια ζωή που θα δούμε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, θα δούμε πως η Χατιτζέ, σκεπτόμενη ότι η Σιρίν πέθανε, σκέφτεται πως ήρθε πλέον το τέλος.Η Χατιτζέ, θα σταθεί όμως τόσο τυχερή, όσο η Σιρίν, σχετικά με την απόφαση που πήρε; Η Μπαχάρ που δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, τηλεφωνεί στον Ενβέρ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Χατιτζέ.

Ο Ενβέρ έχει πάρει την απόφαση να μην πει τίποτα στην Μπαχάρ, όμως η Μπαχάρ θα μάθει πως η Χατιτζέ είναι στο νοσοκομείο μαζί με τη Σιρίν.

Η Μπαχάρ θα πάει στο νοσοκομείο προκειμένου για να δει τη Χατιτζέ και την επισκέπτεται με τη βοήθεια της Ζαλέ.

Ο Ενβέρ, που δε γνωρίζει τίποτα σχετικά με το τι συμβαίνει, θα μπερδευτεί για τα καλά μετά από αυτό που βρίσκει στο δωμάτιο της Σιρίν και θα ενταθούν οι υποψίες του απέναντί της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη - Kadin
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top