Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 4 έως 10 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 4 έως 10 Ιουνίου 2018 από την Άντα Λεούση…

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιείτε συχνότερα τη λογική σας, για να μπορέσετε να αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που είναι και όχι για όπως σας βολεύει, γιατί μπορεί ο ρομαντισμός να είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά η πλασματική εικόνα μπορεί και είναι ικανή να τη διαλύσει. Πάρτε απόφαση να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και αφήστε στην άκρη τη δυστροπία και τον εγωισμό. Οπότε κινηθείτε χωρίς δισταγμούς αν θέλετε όσοι έχετε ήδη σχέση να καρποφορήσει και οι ελεύθεροι να βρείτε την απόλυτη ιδανική σχέση για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια, για να πείσετε το σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε και θα πρέπει να είναι με πράξεις και όχι με λόγια. Αναπτερώστε το ηθικό σας και σας φέρνει πιο κοντά με το σύντροφό σας, αρκεί να κάνετε και εσείς τη δική σας προσπάθεια να βρεθείτε μαζί και όχι μόνο να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας. Μια συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία, θα σας ανοίξει το δρόμο για καινούριες ιδέες και σχέδια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 6 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το τέλειο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε. Θα μπορείτε α είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες. Μάθετε να εκμεταλλεύεστε σωστά το χρόνο σας, συγκρίνοντας τα «θέλω» σας με τα «πρέπει» και βρείτε ένα πιο ισορροπημένο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την καλή σας τύχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 6 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δε θα καταφέρετε να είστε συνεπείς. Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας προσέξτε σε ποιο σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων. Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας και να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να βρίσκεστε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δε συνηγορούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από ένα λόγο για να είστε ευτυχισμένοι. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη τη μέρα των ερωτευμένων και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια. Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας θα σας έχουν βάλει στη μέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή αυτό που θα σας εξιτάρει είναι το μυστήριο και όχι το συναίσθημα, όσοι είστε ελεύθεροι, αποφασίστε να δεσμευτείτε σε μία σχέση που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε γάμο. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε και περιμένετε περισσότερο από όσο πρέπει για να δράσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να σας προλάβει κάποιος άλλος και αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καταλήξει στην αγκαλιά άλλου ατόμου, εσείς θα είστε ο μοναδικός φταίχτης.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να είστε αρκετά συντηρητικοί σας άτομα, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε πολύ τρυφεροί και τολμηροί και το έχετε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Οπότε, τολμήστε και μην κρύβεστε πίσω από εικονικούς τοίχους πιστεύοντας πως το ιδανικό πρόσωπο των ονείρων σας, θα σας ανακαλύψει όπου και αν είστε. Σε όλους αρέσουν τα παραμύθια για το ευτυχισμένο τέλος τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δε βάλετε και εσείς το χεράκι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε, για να καταλάβει πως δεν είστε τόσο άστατοι. Ικανοποιήστε την ακόρεστη δίψα σας για επικοινωνία, αναπτύσσοντας παράλληλα και την κοινωνικότητά σας. Οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τις ήδη υπάρχουσες πηγές ενέργειας σας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, καθώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αλλά αν δε βρεθεί η κατάλληλη στιγμή μην αισθανθείτε σα το ψάρι έξω από το νερό, γιατί αν επιχειρήσετε να καταλήξετε με το έτσι θέλω σε ασφαλή δεδομένα, θα χαλάσετε την καλή διάθεση. Αφήστε τα πολλά λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Θα έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά πρόσωπα τη σχέση που σας ταιριάζει, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και πνευματικά που είναι και αυτό που σας ενδιαφέρει πρωτίστως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις για να αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε, χωρίς αυτή τη φορά να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε προβάλλοντας σαν ατού την ανάγκη σας για ελευθερία. Η συνέπεια απέναντι στα άτομα που θα συναναστραφείτε, θα είναι το κλειδί για την εξέλιξή σας. Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα και γιατί όχι να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να μην σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά όταν αισθάνεστε ότι σας προκαλεί η περιπέτεια, δύσκολα θα πείτε όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα φέρνει στο δρόμο σας καινούρια πρόσωπα και γνωριμίες, αλλά τάζει στο πλευρό σας και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μιλήστε μαζί τους και ανακαλύψτε πράγματα που δεν ξέρατε και αγνοούσατε, αλλά θα σας είναι χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον. Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Φροντίστε να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, χωρίς να περιορίζεστε και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περισσότερα.

ΙΧΘΥΣ: Στις 7 με τον Ήλιο στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, είναι πιθανόν να αισθάνεστε ατονία και κούραση, γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μην επιβαρύνεται την υγεία και τον οργανισμό σας. Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Έτσι κι αλλιώς οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και ποιους τομείς πρέπει να προσέξετε, για να δουλέψουν σωστά οι δικοί σας μηχανισμοί.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα την...