Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/6/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/6/2018

Όμορφη Κυριακή η σημερινή! Το χθεσινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, συνεχίζει την επιρροή του σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες, Καρκίνους και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, εκπληρώνοντας ερωτικά αλλά και οικονομικά όνειρα!

Κριός

Γενικά
Ο δυναμικός σου χαρακτήρας κι η έντονη τάση σου για ανεξαρτησία, Κριέ μου, σε βάζουν συχνά σε μπελάδες και χάνεις πράγματα που σ’ ευχαριστούν. Μη δείχνεις τόσο κάθετη στάση. Φέρσου πιο μαλακά σε ανθρώπους, που είναι διαφορετικοί από εσένα. Αν και πάλι παρεξηγηθούν, είναι δικό τους ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, χρειάζεται να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, ώστε να χαλαρώσεις από το άγχος που έχεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να βγάλεις τη γοητεία που έχεις κρυμμένη μέσα σου και τότε θα δεις, πόσο γρήγορα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Κριέ, προσπάθησε να χαλαρώσεις από τα θέματα της δουλειάς σου κι από αύριο συνεχίζεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (2-3/06) από την Άντα Λεούση!


Ταύρος
Γενικά
Πολλές φορές, Ταύρε μου, θα ήθελες να εξηγήσεις όσα σου συμβαίνουν, αλλά οι αντιδράσεις των άλλων σε φρενάρουν. Δυστυχώς, η ειλικρίνεια είναι κάτι που κερδίζεται μέσα στο χρόνο. Συγκράτησε, λοιπόν, τον παρορμητισμό σου και μη λες όσα σκέφτεσαι. Ο χρόνος θα σου υποδείξει απέναντι σε ποιους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ταύρε, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το ταίρι σου, κάντε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσετε τέλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς, Ταύρε μου, δε θα σταματήσουν να σε απασχολούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς κι αφιερώσου σε άλλα θέματα, πιο ξεκούραστα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Δίδυμος

Γενικά

Η τελειομανία κι ο εφευρετικός σου χαρακτήρας, Δίδυμέ μου, σε οδηγεί σε κάποιες υπερβολές, που καταπονούν τον εαυτό σου και ταράζουν τις ισορροπίες σου. Τακτοποίησε περισσότερο την καθημερινότητά σου ακολουθώντας ένα πιο ελαστικό πρόγραμμα, που θα σου αφήνει περιθώρια να βρεις κι εσύ λίγη ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου, αφού την τελευταία περίοδο και με τις τόσες ευθύνες που έχεις, νιώθεις μεγάλη ανάγκη για διασκέδαση και αναψυχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νομίζω, Δίδυμε, ότι σήμερα μπορείς να βάλεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο όμορφα μπορείς. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Οι πλανήτες φέρνουν τα πάνω κάτω, Καρκίνε, κι έρχονται πολλές χαρές, που δεν περιμένεις. Μη βιαστείς πάντως να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει σωστά τα δεδομένα, παίρνοντας πληροφορίες για όσα θα σε απασχολήσουν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μέσα από τη συζήτηση, θα λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δυναμώνει τη γοητεία σου, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα πρέπει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις.

Λέων

Γενικά
Κάποιο πρόσωπο που σε στήριξε πολύ στο παρελθόν, Λέων, έχει ανάγκη τη βοήθειά σου. Τώρα είναι καιρός να ανταποδώσεις την προσφορά, παρόλο που δε θα σου ζητηθεί. Μην αφήνεσαι σε θεωρητικές σκέψεις, αφού η ζωή φέρνει σε κάποιους πολύ μεγάλα αδιέξοδα, απ’ όπου μόνο με βοήθεια μπορούν να ξεφύγουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Λέων, προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου, οπότε σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θα έχεις ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, καλό είναι σήμερα να κινηθείς κάπως συγκρατημένα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Παρθένος

Γενικά
Η αγάπη σου, Παρθένε, για κάποιους ανθρώπους από το οικογενειακό σου περιβάλλον που τη χρειάζονται, και η εσωτερική σου ανάγκη να προσφέρεις, δε βρίσκουν ανταπόκριση, έτσι όπως επιθυμείς. Πράξε κατά συνείδηση, χωρίς υπερβολές και δίχως να περιμένεις κάποια δικαίωση. Άλλωστε, όλοι ξέρουν την προσφορά, που πάντα απλόχερα δίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις αρκετό άγχος στην καθημερινότητά σου, Παρθένε μου. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα πας πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να αποφορτιστείς και να περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε, Ζυγέ μου, σου άφησε πληγές που αργούν να κλείσουν. Όλα αυτά όμως έφτασαν στο τέλος τους. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις οριστικά. Κοίτα μπροστά και χαμογέλα, αφού η ευτυχία που θα ζήσεις έχει ουσία και διάρκεια. Σου αξίζει απόλυτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, με ρομαντισμό κι ερωτισμό. Θα περάσετε υπέροχα κι οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σού υπόσχεται ότι πολύ γρήγορα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Το ενδεχόμενο μετακίνησης και αλλαγής κατοικίας, Σκορπιέ, θα σου περάσει φευγαλέα από το μυαλό, αλλά δεν πραγματοποιείται τώρα. Αργότερα, θα σου δοθεί μια ουσιαστική ευκαιρία, αν συνεχίζεις να το επιθυμείς. Συγκεντρώσου σε πιο άμεσα σχέδιά σου, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν συντομότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Σκορπιέ, θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να επιλέξετε πράγματα, που θα κάνουν και τους δυο σας ευτυχισμένους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να πας πολύ καλά, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, αφού δε βρίσκεσαι στην καλύτερη κατάσταση.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Τοξότης

Γενικά
Οι εφιάλτες του παρελθόντος απομακρύνονται, Τοξότη, και τη θέση τους παίρνουν νέες καταστάσεις, που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή σου, γενικότερα και ουσιαστικά. Μη φοβάσαι να προχωρήσεις. Δεν υπάρχει κάτι που θα σε γυρίσει πίσω σε όσα σε πλήγωσαν, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο την κακία κάποιων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Τοξότη, να του εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και να περάσετε κι οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και κάνεις αυτό που θέλεις στη δουλειά σου, Τοξότη. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χαλαρά κι ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να κινηθείς εντός προϋπολογισμού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, Αιγόκερε. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που φαίνεται να είσαι. Δες τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, προγραμματίσου καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, Αιγόκερε, η γοητεία κι ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, αφού η Αφροδίτη σε ευνοεί για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, αφού έχεις φορτιστεί πολύ αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δε σε αφήνουν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Υδροχόε μου, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Υδροχόε, να αφήσεις τα επαγγελματικά θέματα και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

Ιχθύς

Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, Ιχθύ, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ακολουθήσετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να περάσετε μαζί ευχάριστα και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου, Ιχθύ, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ήδη βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ