Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εν μέσω χειροκροτημάτων στα δικαστήρια Ζακύνθου ο 26χρονος πατροκτόνος (pic & video)

Ο 26χρονος ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή και έτσι θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο στις 11 το πρωί στο δικαστήριο.

Mέσα σε χειροκροτήματα κι επευφημίες έφτασε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι στο Δικαστήριο της Ζακύνθου ο 26χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 70χρονου πατέρα του στις Βολίμες το βράδυ της Κυριακής.

Ο 26χρονος ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή και έτσι θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο στις 11 το πρωί στο δικαστήριο, όπως αναφέρει το imerazante.gr.

«Είχε οριστεί σήμερα για να απολογηθεί. Επειδή συλλέγουμε στοιχεία πάρα πολύ σοβαρά για την υπεράσπιση του θεώρησα αναγκαίο να ζητήσω μια προθεσμία μέχρι αύριο 11 η ώρα που θα είναι η οριστική του απολογία. Είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση με πολλές προεκτάσεις και έχουν και πολύ μεγάλο βάρος και πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ και για αυτό πήραμε μια αναβολή στην απολογία μας για αύριο 2 Ιουνίου και 11 η ώρα το πρωί», δήλωσε ο συνήγορός του Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας των Βολιμών Ζακύνθου που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια του νησιού και όπως οι ίδιοι δηλώνουν σκοπός της παρουσίας τους ήταν να εκφράσουν προς τον 26χρονο τα αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης. Χαρακτηριστικές είναι οι εκφράσεις «άξιος και μπράβο», «είμαστε μαζί σου», «σε στηρίζουμε» που ακούγονταν.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο, αυτό είναι για τον χαρακτήρα του παιδιού, το ήθος του είναι μια δικαίωση. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την πράξη του, το πως θα αξιολογηθεί η πράξη αυτή για την δικαιοσύνη, αυτά ανήκουν σε άλλον. […] Μετά από αυτό που είδατε προηγουμένως παρέλκει η δική μου απάντηση. Απάντηση ό,τι είδατε πριν. Τον κόσμο, την αγάπη, τι να πω εγώ» δήλωσε ο κ. Κεφαλληνός.

«Περήφανη που τον έχει αδερφό» δήλωσε η ετεροθαλής αδερφή του 26χρονου: «Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Ξέρουμε τι παιδί είναι. Βλέπουμε όλοι που υποστηρίζουν. Ένιωσα πολύ υπερήφανη που τον έχω αδερφό. Δεν με νοιάζει τίποτα ότι και αν έχει γίνει», είπε έξω από τα δικαστήρια.

Ο ίδιος ο 26χρονος όταν βγήκε από το δικαστήριο σήκωσε τα χέρια του ψηλά και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και το χειροκρότημα του.

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...