Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 216 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 216

Η απειλή που δέχεται ο Νικόλας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τη Βέρα, που αποφασίζει να απομακρυνθεί από κοντά του οριστικά. Ο Τόνυ τα παίζει όλα για όλα, προσπαθώντας να πείσει την Τατιάνα ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με το εμπόριο όπλων, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται. Ο Ορφέας, θολωμένος από τον χωρισμό του με την Ελένη, ξεπερνάει για μια ακόμη φορά τα όρια. Η Όλγα και ο Στέφανος έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά.

Η Αμαλία ενημερώνεται συνεχώς για τις ύποπτες κινήσεις της Μαργκώ… Ο Γρηγόρης τραυματίζεται, εν ώρα καθήκοντος, γεγονός που ανατρέπει τις ισορροπίες της Τατιάνας. Ο Άγγελος ζητάει από τον Άλεξ να τον αποδεσμεύσει από την εταιρεία και να βρει άλλον συνέταιρο. Η Άννα νοικιάζει μια σχολή χορού στην Αθήνα και σχεδιάζει το μέλλον της με τον Άλεξ. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας… Η ανακάλυψη του τελευταίου θύματος του Γενάρη συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ κι έτσι Σέκερης και Τατιάνα φτάνουν επιτέλους στην αποκάλυψη του γρίφου..

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

211 ΕΔΩ
212 ΕΔΩ
213 ΕΔΩ
214 ΕΔΩ

215 ΕΔΩ
217 ΕΔΩ
218 ΕΔΩ
219 ΕΔΩ
220 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩΑκολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Ο Στέφανος κάνει μοιραία συμμαχία

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια του Β’ κύκλου της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ  Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την...