Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Ερμής σε Τρίγωνο με Δία στις 19/6: Ποια ζώδια ευνοούνται;

Το Τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία στο Σκορπιό, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, μας προτρέπει να στραφούμε με αισιοδοξία στις υποθέσεις μας και στις σχέσεις μας και μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε πολλά, μέσα από επαφές και μετακινήσεις!

Γινόμαστε καλοπροαίρετοι, κατανοητοί, έξυπνοι, ετοιμόλογοι, τυχεροί και δημιουργικοί.

Οι νέες ιδέες φέρνουν επιτυχία και οι συμφωνίες, όπως και οι υποσχέσεις, αποφάσεις ή οι προτάσεις, πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία.

Επαφές και γνωριμίες, είναι ωφέλιμες τώρα και ιδιαίτερα ζεστές και ευχάριστες!
Οι μετακινήσεις μας είναι διασκεδαστικές!

Οι πιο ευνοημένοι είναι Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου!

Πως θα ευνοήσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο το Τρίγωνο Ερμή – Δία;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και κάποια παρελθοντική ιστορία, θα σε απασχολήσουν ευχάριστα, δίνοντας σου την ευκαιρία να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου στο στενό οικογενειακό περιβάλλον ή να πετύχεις επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για ωφέλιμες επαφές και επικοινωνίες, για νέες γνωριμίες και ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να βελτιώσεις σταθεροποιώντας την συναισθηματική σου ζωή. Η αυτοεκτίμηση σου σε βοηθάει να αγγίξεις την επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να πετύχεις τα πάντα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους και να επωφεληθείς από την τύχη, στον κοινωνικό σου περίγυρο. Νέες γνωριμίες και δικτύωση, μπορούν πραγματικά να σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες!

ΛΕΩΝ
Θα είσαι δημιουργικός, ανανεωμένος ψυχικά, ήρεμος και συνειδητοποιημένος συναισθηματικά και ικανός να εκφράσεις τα «εσώψυχα» σου. Ένας κρυφός έρωτας σε συναρπάζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με φίλους, χαρούμενες ειδήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες και εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου! Τώρα έχεις τις ιδέες , τις προτάσεις και τις ευκαιρίες, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή μία θετική αλλαγή!

ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία, εξέλιξη στο τομέα της καριέρας ή της οικογένειας και θα βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου εικόνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες στις κοινωνικές σου επαφές και στις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κράτα ψηλά την αισιοδοξία σου και την τόλμη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό και ερωτικό τομέα, ώστε να μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί. Ενδυναμώνεσαι ψυχικά, συναισθηματικά και ερωτικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να ανανεώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές για σένα συνεργασίες ή να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία που ίσως οδηγηθεί σε σταθερή σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχονται ευκαιρίες για να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τα εργασιακά σου ταλέντα ή να κάνεις μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση σου ή την φυσική σου κατάσταση!

ΙΧΘΥΣ
Έρχονται προτάσεις για ψυχαγωγία, ερωτικές επιτυχίες και κατακτήσεις, ευχάριστες στιγμές και θα σε διακρίνει δημιουργικότητα, γονιμότητα και καλή φήμη στις κοινωνικές επαφές σου! Ερωτικά είσαι πολύ τυχερός τώρα!

Πηγή: .oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...