Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 183-184-185-186-187

Αυτά είναι τα νέα και τελευταία επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 183-184-185-186-187

Επεισόδιο 183

 Ο Άρης και ο Παύλος κάνουν μια εκ βαθέων συζήτηση με την μητέρα τους, η οποία τους αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που τους εγκατέλειψε.

Τα δυο αγόρια αποφασίζουν να τη συγχωρήσουν και να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα και στην δική τους σχέση. Η Μαρίνα καταφέρνει να αναστατώσει την Ζωή, με το εξώδικο που της έστειλε εν αγνοία του Άρη και η σχέση του Άρη και της Ζωής δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά. Ο Βίκτωρας ξεπερνάει τον κίνδυνο με την υγεία του και αποκαλύπτει στην Μαρίνα πως εκείνος είναι ένοχος για τον φόνο του Θωμά.

Ο Καλογιάννης φοβάται πως οι ηχογραφημένες συνομιλίες του Μίλτου θα κρύβουν αποδείξεις ενοχής και για την Μαρίνα, την οποία πείθει να το σκάσει απ’ την χώρα. Ο Παύλος αποφασίζει να κάνει άρνηση πατρότητας και αποκαλύπτει στη Ζωή ότι με τον Άρη είναι αδέρφια. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να το σκάσει, όταν κάποιος της ανατρέπει τα σχέδια….


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 184

Η Ζωή μαθαίνει για τη σχέση του Άρη με τον Παύλο, ο οποίος τη διαβεβαιώνει ότι στο εξής θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φτιάξει τις σχέσεις του με τον αδερφό του. Αρχίζοντας από την υπογραφή της άρνησης της πατρότητας, που θα τακτοποιήσει άμεσα.

Η Ζωή πέφτει από τα σύννεφα με τη νέα πραγματικότητα γιατί δεν ξέρει πως να την αντιμετωπίσει. Η συγγένεια των δύο αντρών τη γεμίζει με ακόμα περισσότερες ενοχές για τα αισθήματα που τρέφει για τον Άρη. Η Μαρίνα με μεγάλη ανακούφιση ενημερώνεται από τον Τάσο ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.

Ο Βίκτωρας που αποφυλακίζεται μέχρι τη δική, κάνει μία ύστατη προσπάθεια να πείσει την κόρη του να εγκαταλείψει τον Άρη και να φύγει στο εσωτερικό για το καλό της. Η Ζωή με τον Άρη συναντιούνται και αναγνωρίζουν από κοινού ότι για άλλη μια φορά, βρίσκονται σε αδιέξοδο! Την ίδια όμως στιγμή, ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με την οδυνηρή πραγματικότητα…

Επεισόδιο 185

Ο Παύλος επηρεάζεται όταν συνειδητοποιεί τον απόλυτο έρωτα του Άρη και της Ζωής και αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα.

Αποκαλύπτει στον Άρη πως η αρρώστια της Μαρίνας είναι ψεύτική, αποδεχόμενος ταυτόχρονα και τη δική του ενοχή σ’αυτήν τη σκευωρία. Παράλληλα η Ζωή είναι εγκλωβισμένη ανάμεσα σε δυο αδέρφια και δείχνει φοβισμένη για την κατάληξη αυτής της ιστορίας. Ο Μάρκος και η Σοφία εκφράζουν την άποψη τους για το πώς θα ήθελαν να είναι ιδανικά ο γάμος τους, μια άποψη που φέρνει την Χρυσάνθη στα όρια της.

Από την άλλη, η αρχή του τέλους για τους δυο γάμους ξεκινάει… Ο Άρης επιτίθεται στην Μαρίνα για το κόλπο με την ψεύτικη αρρώστια της και της ζητάει να χωρίσουνε… παράλληλα ο Παύλος αποκαλύπτει και στην Ζωή το ανήθικο σχέδιο της Μαρίνας ενώ της δίνει ένα «κλειδί» για την ελευθερία της… η ώρα της μεγάλης απόφασης έφτασε και η Ζωή πρέπει να επιλέξει οριστικά! Άρη ή Παύλο;

Επεισόδιο 186

Η Ζωή υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου. Την ίδια στιγμή ο Άρης εγκαταλείπει τη Μαρίνα. Άρης και Ζωή συναντιούνται, ελεύθεροι πια να ζήσουν τον έρωτά τους. Κι αυτό κάνουν, με τον Άρη να μετακομίζει άμεσα στο σπίτι της Ζωής.

Τις ευχάριστες εξελίξεις δέχεται με χαρά το περιβάλλον της Ζωής, η Μαρίνα όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα. Στο μεταξύ το θάρρος του Παύλου να κάνει τη σωστή κίνηση έστω και την τελευταία στιγμή αντιμετωπίζεται θετικά από όλους.

Η Μαρίνα καλεί τον Άρη σε μία τελευταία κουβέντα για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά του διαζυγίου τους. Η Ζωή παρακαλεί τον Άρη να μην πάει σε αυτή τη συνάντηση. Όμως ο Άρης βιάζεται να δώσει ένα οριστικό τέλος σε ό,τι τον δένει με τη Μαρίνα, αγνοώντας πως βαδίζει με τη θέλησή του στην τελευταία της παγίδα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 187

Η είδηση της απόδρασης του Καλογιάννη σκάει σαν βόμβα και η Ζωή φοβάται πως η συνάντηση της Μαρίνας και του Άρη, με την εξαφάνιση του Βίκτωρα θα συνδεθούν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Παράλληλα η Μαρίνα συνεχίζει να σημαδεύει με το όπλο της τον Άρη… πριν τον σκοτώσει όμως, του ομολογεί τα πάντα… ό,τι έγκλημα έκανε για χάρη του έρωτα της για εκείνον. Ο Παύλος υποψιάζεται σε ποιο μέρος έχουν συναντηθεί ο Άρης και η Μαρίνα και εκεί οδηγεί τον Τάσο με συνοδεία αστυνομικών. Λίγο πριν η Μαρίνα τραβήξει τη σκανδάλη, εμποδίζεται από το Βίκτωρα που κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του. Θέλοντας να εξιλεωθεί για το κακό που έκανε ο ίδιος στην κόρη του, της κάνει μια πρόταση, που η Μαρίνα αποφασίζει να δεχτεί…

Όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει, ενώ ο Παύλος με τον Τάσο βρίσκονται σε μια αγωνιώδη κούρσα να προλάβουν τον Άρη. Για τελευταία φορά η μοίρα θα παίξει το παιχνίδι της κι ένας πυροβολισμός θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα… Ποιος θα είναι το θύμα και ποιος ο θύτης σ’ αυτήν την τελευταία αναμέτρηση;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

170 ΕΔΩ
171 ΕΔΩ
172 ΕΔΩ
173 ΕΔΩ
174 ΕΔΩ
175 ΕΔΩ
176 ΕΔΩ
177 ΕΔΩ

178 ΕΔΩ
179 ΕΔΩ
180 ΕΔΩ
181-182 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ασπρόπυργος: Εντοπίστηκε νεκρός Ρομά μετά από συμπλοκή

Ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του ενώ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας με έναν...