Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 178-179-180-181-182

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 178-179-180-181-182



ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 178 ΕΔΩ 179 ΕΔΩ 180 ΕΔΩ

Επεισόδιο 178

Ο Άρης και η Ζωή παραδέχονται τον έρωτά τους κι ο Άρης της υπόσχεται πως ότι και να γίνει στο τέλος οι τρεις τους θα είναι μαζί. Ο Παύλος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεται στη μάνα του και περιμένει με αγωνία την επιβεβαίωση του ντέντεκτιβ. Για τη Ζωή αρχίζουν τα βάρη της μητρότητας καθώς κάνει το πρώτο της ξενύχτι, ενώ η Μαρίνα αρχίζει να πιέζει τον Άρη για τον «διακανονισμό» της επιμέλειας με τη Ζωή.

Η Κική συμβουλεύει την Τέση να μην ενημερώσει τον Βίκτωρα για τον συμβολαιογράφο. Όταν ο Βίκτωρας ειδοποιείται από τη Μαρίνα για το θέμα είναι αργά, γιατί όντως ο Τζίμης έχει αφήσει μια ομολογία που καίει τον Καλογιάννη. Ο Παύλος και ο Άρης συναντιούνται στο σπίτι της Ζωής και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους κορυφώνεται. Την ίδια ώρα ο Βίκτωρας προσπαθεί να διαφύγει, όμως ο Τάσος έχει άλλα σχέδια για εκείνον… 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 179

Ο Άρης μαθαίνει για τη μάνα του και αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να μιλήσει στον Παύλο ή όχι. Ο Παύλος εξοργίζεται για ακόμα μία φορά, με την πρόθεση του Άρη να «ανακατευτεί» στα οικογενειακά του και τη λύση στο δίλλημα του Άρη δίνει η Μαρίνα που τους ενημερώνει για τη σύλληψη του πατέρα της.

Όταν η Ζωή μαθαίνει για τον Καλογιάννη και την εμπλοκή του στη δολοφονία του Θωμά, σοκάρεται και πανικοβάλλεται με τη σκέψη ότι αυτός ο άνθρωπος είχε απειλήσει κι εκείνη και το παιδί της. Ο Βίκτωρας αντικρούει τις κατηγορίες και τα στοιχεία δεν επαρκούν για να αποδείξουν την ενοχή του, γεγονός που ανησυχεί ιδιαιτέρως τον Τάσο.

Η Σοφία καλεί τον Άρη να ηρεμήσει τη Ζωή, ενώ η Τέση επιτίθεται στον Βίκτωρα για να ομολογήσει την ενοχή του. Ο Παύλος ανακαλύπτει το τεστ dna που έκανε ο Άρης με άγνωστο λήπτη και μένει εμβρόντητος.

Επεισόδιο 180 

Ο Παύλος δεν μπορεί να φανταστεί ποιον μπορεί να αφορά η εξέταση DNA που βρήκε στα συρτάρια του Άρη. Στο μεταξύ ο Άρης βλέπει πως η Ζωή έχει πανικοβληθεί με την υπόθεση του Καλογιάννη και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Την ίδια ώρα ο Μάρκος καλεί τον Παύλο στο σπίτι με αποτέλεσμα εκείνος να διαπιστώσει πως η Σοφία προτίμησε να καλέσει τον Άρη αντί γι’ αυτόν σε μια στιγμή κρίσης.

Ο Παύλος θιγμένος, βρίσκει την ευκαιρία και προτείνει να μην κάνει άρνηση πατρότητας μέχρι να δρομολογηθεί η υπόθεση Καλογιάννη. Η Ζωή πέφτει από τα σύννεφα με την πρόθεση του Παύλου να στερήσει από τον Άρη την πατρότητα και η ρήξη μεταξύ τους φαίνεται αναπόφευκτη. Ο Μάρκος συμβουλεύει τον Παύλο να αναθεωρήσει, αλλά εκείνος επιμένει.

Στο μεταξύ ο Βίκτωρας επιμένει κι αυτός στην θεωρία του περί σκευωρίας, η Τέση όμως ορκίζεται να τον ξεσκεπάσει. Ο Άρης βλέποντας πως η κατάσταση με τον Παύλο πάει από το κακό στο χειρότερο, αποφασίζει να προβεί στη μεγάλη αποκάλυψη.

Επεισόδιο 181 

Ο Άρης αποκαλύπτει στον Παύλο πως είναι αδέρφια και ο Παύλος γίνεται έξαλλος μαζί του, που του το κράτησε κρυφό. Το νέο γίνεται γνωστό και στην Μαρίνα, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός προς όφελος της.

Η Ζωή τα χει βρει σκούρα με το μωρό, ενώ η Σοφία με την Χρυσάνθη προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Ο Βίκτωρας μεταφέρεται στις φυλακές, ενώ η Τέση με την βοήθεια ενός κλειδιού κι ενός κωδικού οδηγείται σε μια θυρίδα τραπέζης που κρύβει την απόδειξη ενοχής του Βίκτωρα για τον φόνο του Θωμά. Η Ζωή φτάνει στα όρια της, όταν η Μαρίνα την πιέζει να επισπεύσουν τη «μοιρασιά» της επιμέλειας και συνειδητοποιεί πως η κατάσταση που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνη.

Ο Άρης μαθαίνει γι ’αυτήν την πρόταση του Παύλου και συγκρούεται μετωπικά μαζί του, όταν εκείνη τη στιγμή τηλεφωνεί ο ντέντεκτιβ έχοντας μια σημαντική πληροφορία για την μητέρα τους…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

Επεισόδιο 182 

Η είδηση πως βρέθηκε η μάνα του Άρη και του Παύλου αποτρέπει την τελευταία στιγμή τη μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους. Τα δύο αδέρφια πηγαίνουν να συναντήσουν την μητέρα, που πριν χρόνια τους εγκατέλειψε και να ζητήσουν τις απαντήσεις που έψαχναν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Στο μεταξύ η Σοφία ενοχλημένη από την πίεση της Μαρίνας στη Ζωή, προτείνει στην κόρη της να ξανασκεφτεί την πρόταση του Παύλου να διατηρήσει ο ίδιος την πατρότητα. Η Μαρίνα αρπάζει την ευκαιρία για να φτάσει τα πράγματα στα άκρα με τη βοήθεια του δικηγόρου της.

Ο Τάσος ανακοινώνει στο Βίκτωρα ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει και εκείνος παθαίνει έμφραγμα μέσα στη φυλακή. Την ίδια στιγμή ο Άρης και ο Παύλος συναντούν επιτέλους τη μητέρα τους…Επεισόδια

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 183-184-185-186-187 ΕΔΩ

172 ΕΔΩ

173 ΕΔΩ
174 ΕΔΩ
175 ΕΔΩ
176 ΕΔΩ
177 ΕΔΩ
178 ΕΔΩ
179 ΕΔΩ
180 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ