Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2018

Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου προσοχή! Ο έρωτας αλλά και ο οικονομικός τομέαςπαρουσιάζει ανατροπές αλλά και απότομες δυσαρέσκειες με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Ωστόσο υπάρχουν και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, που κλείνουν πληγές ερωτικές αλλά και οικονομικές, λόγω της βοήθειας του Χείρωνα!

Κριός

Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ, είναι ταχύτατες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός ν’ ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν όσα πέτυχες, τα οποία είναι πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ μου, σήμερα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, προερχόμενα από τη δική σου συμπεριφορά. Καλό, λοιπόν, είναι, να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, που θα είναι πολύ καλές. Θα πετύχεις ευνοϊκές συνεργασίες, οι οποίες θα σ’ ευχαριστήσουν. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.


O Ερμής στον Καρκίνο και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 29 Ιουνίου!

Ταύρος

Γενικά
Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία, Ταύρε μου, και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε πιέζουν και κουράζουν. Ακολουθώντας έναν συνετό προγραμματισμό, μπορείς να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Ταύρε μου, και μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες χωρίς προσεκτική έρευνα. Οι συνθήκες των οικονομικών σου δεν έχουν φτάσει ακόμη σε σημείο, το οποίο να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό όμως που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 11 έως 17 Ιουνίου 2018!

Δίδυμος

Γενικά

Ρίξε σήμερα τους τόνους, Δίδυμε, και μη φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε να λύσεις με ηρεμία διάφορα προβλήματα, που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που ίσως γίνεις κάπως πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Δίδυμε, πηγαίνουν μια χαρά. Δε χρειάζεται να σε πιάνουν ανασφάλειες και πανικός, αφού οι βάσεις που έχεις θέσει, είναι γερές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό είναι να συγκρατηθείς σε όλα, μέχρι να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Καρκίνος

Γενικά
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, Καρκίνε. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση σήμερα και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις δυσάρεστα λόγια σε συνεργάτες σου, διαφορετικά στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, επειδή κρύβουν παγίδες, που είναι δύσκολο ν’ αντιληφθείς.

Αφροδίτη στον Λέοντα από 13/6 – 10/7! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Λέων

Γενικά
Ασχολήσου σήμερα σοβαρά με δικά σου άτομα, Λέων μου, που μπορεί να έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Δείξ’ τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές, αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Λέων, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε κι ο καιρός που θα ξεδιαλύνετε πολλά θέματα στη σχέση σας κι η μελλοντική πορεία της θα γίνει πιο σαφής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις αντιμετωπίσεις. Καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις, που κρύβουν ρίσκο για τα ήδη υπάρχοντα κέρδη σου, ενώ γενικά η μέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια είναι τυχερά;

Παρθένος

Γενικά
Υπάρχει αρκετός προβληματισμός, Παρθένε μου, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, αφού το νευρικό σου σύστημα αυτό τον καιρό δεν είναι στα καλύτερά του. Έχεις μπει όμως σε περίοδο, που οι θετικές αλλαγές θα σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πηγαίνουν αρκετά καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε μου, που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Προτίμησε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου θα συνεχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, Παρθένε, αν φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις πιο λεπτομερώς μερικά θέματα. Μπαίνεις σε μια περίοδο, που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Γενικά
Θα κινηθείς σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα, Ζυγέ. Πρέπει βέβαια να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην αγχωθείς και να τελειώσεις χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου σήμερα θα είναι πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα, Ζυγέ, που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, θ’ αλλάξουν και σήμερα θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, σήμερα να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο και στις συναλλαγές που ίσως προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Σκορπιός

Γενικά
Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, Σκορπιέ μου, και θα σε επηρεάσουν, αν τους αφήσεις. Έχεις χαράξει μια συγκεκριμένη πορεία και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι η κινήσεις σου είναι σωστές – ορθότερα, ιδανικές. Μην επιτρέψεις, λοιπόν, σε οτιδήποτε να σε στρέψει σε διαφορετική κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Σκορπιέ, σε ό,τι έχεις να πεις, να είσαι ήρεμος και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες του με ειλικρίνεια μερικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις, Σκορπιέ μου, κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να ασκείς έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μία περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Τοξότης

Γενικά
Μάλλον βλέπεις, Τοξότη μου, ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αφού αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Αυτή είναι μια μέρα που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις σε άλλους τομείς, Τοξότη μου, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Τοξότη μου, και μην ασχολείσαι με σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μη μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο, Αιγόκερε, και θα γίνουν οδηγοί σου στον αγώνα να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Αιγόκερέ μου, σήμερα να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία, που αυτές τις μέρες φαίνεται να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει σήμερα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι σε συμφωνίες και τις υπογραφές τους.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, τις οποίες στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες αδιέξοδες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, που δε σου κάνουν καθόλου καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξακολουθείς να έχεις κάποια ερωτήματα, Υδροχόε μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό είναι να μην έχεις κάποια στάση, που δείχνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά, Υδροχόε. Πρέπει όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε αυτή τη μέρα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Να χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Ιχθύς

Γενικά
Η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, Ιχθύ μου, θα σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα συμβάντα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα, μαζί με πρωτοφανή κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και σε βεβαιώνω, ότι η περίοδος αυτή θα περάσει, ενώ όλα αυτά που σε αναστατώνουν, σύντομα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου, γύρω από κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως, ν’ αφήσεις για αργότερα τις συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η περίοδος αυτή δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει, καθώς αυτές τις μέρες έσοδα και έξοδα θα εναλλάσσονται.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ