Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αφροδίτη στον Λέοντα από 13/6 – 10/7! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Στις 13 Ιουνίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Λέοντα και θα παραμείνει ως τις 10 Ιουλίου 2018. Η Αφροδίτη στο Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο που είμαστε μαζί, καθώς και να μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε.

Αφροδίτη στο Λέοντα: Καλωσόρισες στον κόσμο της πολυτέλειας και του έρωτα!

Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και αναζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής. Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και με αυθόρμητη συμπεριφορά.

Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, είμαστε περήφανοι, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο Λέοντα στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Δείτε ακόμη:Ερμής στον Καρκίνο από 12/6 – 6/7! Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια ;


ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, εκφράζετε τον εαυτό σας με ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό τρόπο. Ο ρομαντισμός, ο έρωτας και η αγάπη είναι από τις βασικές προτεραιότητές σας. Τα χόμπι, η τέχνη, ο κινηματογράφος, το θέατρο σας διασκεδάζουν και σας φέρνουν ικανοποίηση. Εκφράζοντας την αγάπη και τη χαρά σας στο σύντροφό σας ή τα παιδιά σας, θα λάβετε αναγνώριση και πολλά ανταλλάγματα. Θα είστε στοργικοί, γενναιόδωροι και καλόκαρδοι και θα έλκετε τα άτομα του αντίθετου φύλου. Αν και θα είστε πληθωρικοί στα συναισθήματά σας, προσέξτε μη γίνετε λίγο αυταρχικοί στη σχέση σας. Αναζητάτε την ποιότητα στο έρωτα και ίσως κάνετε μια νέα σχέση ή θα κερδίσετε χρήματα τα οποία θα τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, ποθείτε την ειρήνη και την αρμονία στο περιβάλλον σας. Σας αρέσει να κάνετε πράγματα για το σπίτι σας, όπως μαγειρική, κηπουρική και διακόσμηση. Μπορεί και να θέλετε να εξερευνήσετε το οικογενειακό σας δέντρο. Θα εκφράζετε μεγαλύτερη συμπάθεια και καλοσύνη στο σύντροφό σας και έχετε ένα ισχυρό ένστικτο να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας. Η βαθιά σας ευαισθησία σας μπορεί να σας κάνει να πληγωθείτε εύκολα. Μπορεί να δαπανήσετε χρήματα για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Ίσως κάνετε μια σχέση όπου θα υπάρχει πολύ συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με έναν εύκολο και άμεσο τρόπο. Θα είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και βλέπετε ότι οι άλλοι άνθρωποι σας αισθάνονται και σας δείχνουν αγάπη. Μπορεί επίσης να έρθετε πιο κοντά με τ’ αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας ή να επωφεληθείτε από αυτούς κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί να γίνετε τώρα λίγο επιφανειακοί στη σχέση σας και θα σας αρέσει να σας φλερτάρουν. Δεν θέλετε και πολύ την πλήρη προσοχή του συντρόφου σας και απολαμβάνετε ιδιαίτερα να είστε με πολλούς φίλους και γνωστούς. Η επικοινωνία και η συζήτηση είναι σημαντικές στη σχέση σας. Αν ασχολείστε με πωλήσεις, θα κερδίσετε χρήματα με την εύρεση νέων ευκαιριών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα έχετε μια έντονη αγάπη για τα χρήματα και την ασφάλεια. Σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε όλα εκείνα τα πράγματα που τα θεωρείτε όμορφα και έχουν νόημα. Θα έχετε άφθονο φλερτ και θα είστε ζεστοί και στοργικοί. Τώρα εκτιμάτε τα καλά πράγματα στη ζωή, το καλό φαγητό, το κρασί, τη μουσική και το περιβάλλον. Όντας παθιασμένοι, προσέξτε να μην γίνετε κτητικοί με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποταμιεύσετε χρήματα και να εδραιώσετε την οικονομική ασφάλεια για το μέλλον σας. Θα έχετε πρακτικές ανησυχίες και αναζητάτε να ζήσετε μια άνετη ζωή. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε την τάση σας να ασκείτε κτητικότητα και ζήλια στη σχέση σας.

Δείτε ακόμη: Ερμής στον Καρκίνο από 12/6 – 6/7! Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια ;


ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο και έλκετε τους άλλους γύρω σας με τη γενναιοδωρία σας και το πάθος σας. Έχετε αυτοεκτίμηση και αναζητάτε τώρα την αγάπη, αφήνοντας τους θαυμαστές σας να μπουν εύκολα στη ζωή σας. Επειδή αποδέχεστε τον εαυτό σας, μπορείτε να αποδεχτείτε εύκολα και τους άλλους ανθρώπους. Οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα ελκυστικό και γοητευτικό πρόσωπο. Θα είστε παρορμητικοί στην ερωτική σας ζωή και πολύ παθιασμένοι. Μπορεί και να ερωτευτείτε γρήγορα και ξαφνικά και να ορμήσετε με πάθος σε μια σχέση. Προσέξτε τις σπατάλες σας, γιατί τώρα θα σας είναι δύσκολο να εξοικονομήσετε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα κάνετε αρκετές θυσίες για την αγάπη και θα αποδέχεστε ανθρώπους που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατί το κάνετε. Μπορεί να είστε ερωτευμένοι με ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο ή, για κάποιο λόγο, η σχέση είναι κρυφή. Είστε τώρα περισσότερο συμπονετικοί και απολαμβάνετε να βοηθάτε τους άλλους που είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς. Μπορεί τώρα να εργάζεστε πίσω από τα παρασκήνια και να μη θέλετε τη δημοσιότητα. Θα είστε ευαίσθητοι και ιδεαλιστές στον έρωτα, καθώς επίσης και συμπονετικοί, γι’ αυτό προσέξτε μη σας εκμεταλλευτούν. Μπορεί να είστε τόσο απόλυτα αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας και να ξεχνάτε τον εαυτό σας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, σας αρέσει να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που έχουν ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Κάνετε σχέδια και όνειρα για την επίτευξη των μελλοντικών σας στόχων και οι προσπάθειές σας θα στεφθούν με επιτυχία. Εκφράζετε την καλοσύνη και την αγάπη σας στους φίλους σας ή το σύντροφό σας και απολαμβάνετε την τέχνη, τη μουσική και τη διασκέδαση με τους φίλους σας. Τώρα θα κάνετε αυτά που θέλουν οι φίλοι σας, άσχετα αν δεν σας αρέσουν, προκειμένου να ευχαριστήσετε τους άλλους. Να ξέρετε ότι αν προσφέρετε στους φίλους σας και στο σύντροφό σας, θα σας το ανταποδώσουν. Θα κάνετε επίσης πολλούς φίλους του αντίθετου φύλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θέλετε να δείχνετε όμορφοι στον κοινωνικό σας περίγυρο και θα εισπράξετε φιλοφρονήσεις. Θέλετε να σας παρατηρούν όλοι και να αναγνωρίσουν την ομορφιά, τη χάρη και το στυλ σας. Τώρα θα λάβετε περισσότερη ευχαρίστηση από τη δουλειά σας. Δε θα θέλετε να δείχνετε τα πραγματικά συναισθήματά σας και θα ψάχνετε για μια σχέση που να έχει μακροπρόθεσμη βάση. Είστε πολύ φιλόδοξοι και έχετε πάθος στην καριέρα σας. Επίσης, είστε τώρα πιο προσεκτικοί για το πώς και σε τι ξοδεύετε τα χρήματά σας. Μπορεί να κάνετε μια σχέση που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να είναι πολύ σημαντικές τώρα για σας στην καριέρα σας.

Δείτε ακόμη:Καλοκαίρι 2018: Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα ταξίδια, την περιπέτεια και τη μάθηση. Μπορεί και να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας έλξει ερωτικά, το οποίο είτε έχει σχέση με το εξωτερικό, είτε θα τον συναντήσετε ενώ ταξιδεύετε. Θα είστε τώρα πολύ καλοί στην επικοινωνία και θα αποκτήσετε μεγάλη ευτυχία μέσα από την εξερεύνηση φιλοσοφικών ζητημάτων ή από τα ταξίδια. Είστε παθιασμένοι στον έρωτα, αλλά παράλληλα θα αναζητάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Μπορεί και να κάνετε ένα ταξίδι για να επεκτείνετε το μυαλό σας ή θα θέλετε τώρα να διασκεδάσετε περισσότερο με τη σχέση σας. Προσέξτε τις σπατάλες σας, γιατί παρ’ όλο που θα έρχονται χρήματα, αν δεν είστε προσεκτικοί, θα τα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, σας νοιάζει το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους και θέλετε να εξασφαλίσετε ότι τα πράγματα είναι όμορφα και θετικά στη σχέση σας. Μπορεί να λάβετε χρήματα από τις επιχειρηματικές συνεργασίες σας ή το σύντροφό σας ή μια κληρονομιά. Τα πάθη και η σεξουαλικότητά σας εντείνονται. Μπορεί όμως τώρα ο σύντροφός σας να σας αισθάνεται φευγάτους και να θεωρεί ότι κρατάτε μυστικά. Η συναισθηματική και σεξουαλική οικειότητα είναι πολύ σημαντική για να λάβετε ικανοποίηση από τη σχέση σας. Προσέξτε όμως τη ζήλια και την κτητικότητά σας. Η ασφάλεια είναι σημαντική για σας, έτσι θα είστε καλοί σχετικά με το πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προσελκύσετε ευχάριστους και ελκυστικούς ερωτικούς συντρόφους και συνεργάτες, χάρη στη γοητεία και τα γλυκά σας λόγια. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε έναν νέο ερωτικό σύντροφο, καθώς θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ευνοείστε στις δημόσιες σχέσεις και στη δημιουργία νέων συνεργασιών. Όλες οι προσωπικές σας σχέσεις σας παρέχουν αμοιβαία κατανόηση και καλοσύνη. Θα έχετε περισσότερη δημοτικότητα και θα είστε με πολύ κόσμο. Τώρα θέλετε να βρίσκεστε με τους άλλους και να συναντηθείτε, να μοιραστείτε, να συνεργαστείτε και να εναρμονιστείτε με αυτούς.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, απολαμβάνετε τις καθημερινές δραστηριότητες, την εργασία και να παρέχετε υπηρεσία στους άλλους. Μπορεί τώρα να απολαμβάνετε πραγματικά να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού αλλά και την καθημερινή σας ρουτίνα. Θα κάνετε τα πάντα, προκειμένου να δουλεύετε σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον και μπορεί ακόμη και να ερωτευτείτε κάποιον μέσα από την εργασία σας. Τώρα έχετε υψηλές προσδοκίες στην ερωτική σας ζωή. Αν και θα είστε πολύ ευγενικοί, θα έχετε υψηλές προδιαγραφές, πράγμα το οποίο θα σας κάνει να αναλύετε και να κριτικάρετε αυτούς που αγαπάτε. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα, γιατί θα έχετε την τάση να ξοδεύετε σε καθημερινά πράγματα.

e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...