Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

TO TATOYAZ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 21/5

Ο Νικόλας μετά τις κατηγορίες που ακούει από τη Βέρα, τα διαλύει όλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Τατιάνα συλλαμβάνει τον απαγωγέα του Τόνυ και τον ανακρίνει μέχρι να μάθει ποιος κρύβεται από πίσω. Στο μεταξύ, ο Ορφέας διψάει για αίμα και επισκέπτεται το νέο του θύμα. Ο Τόνυ με την Ηρώ μιλάνε για το κοινό τους παρελθόν και συζητάνε το ενδεχόμενο μια μελλοντικής συνεργασίας. Η Αστυνομία ερευνά μια ανθρωποκτονία που θα απασχολήσει τον Αλέξανδρο.

Η Άννα, σε μια στιγμή απελπισίας, μεθάει και χάνει εντελώς τον έλεγχο! Η Γεωργία επιστρέφει στην Αίγινα και πάει στην ταβέρνα με άγριες διαθέσεις! Η επιχείρηση του Νικόλα πάει από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς η ομάδα του δέχεται μια μεγάλη απώλεια!Ο Νικόλας ενημερώνει τον Χάρη για τους πυροβολισμούς που άκουσε και την ανησυχία του για την Ειρήνη. Ο Χάρης αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα με ότι στοιχεία έχει στα χέρια του για τον Σουηδό Σόρενσον. Η εμφάνιση της Γεωργίας στην ταβέρνα ταράζει τους πάντες και τελικά ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να την διώξει όσο πιο κομψά μπορεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η έρευνα για τον δολοφονημένο άντρα την Τατιάνα στο συμπέρασμα ότι μάλλον τον σκότωσε κάποια από τις κοπέλες που εκβίαζε. Η εξαφάνιση της Άννας ανησυχεί τον Τόνυ και την Νικόλ. Όταν η Άννα επιστρέφει και τους εξηγεί τι συνέβη, πέφτουν απ’ τα σύννεφα. Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να μείνει μαζί του για λίγες μέρες, για ασφάλεια. Ο Ορφέας και η Ελένη μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν! Ο Θεοχάρης ευγνωμονεί την Αμαλία για την άψογη συμπεριφορά της απέναντι στον Μάριο. Η επικοινωνία του Αλέξανδρου και της Άννας μέσω facebook συνεχίζεται κι αυτή τη φορά οι τόνοι ανεβαίνουν. Ο Ιωσήφ αποχαιρετά την Νικόλ κάνοντας έναν παράδοξο απολογισμό του γάμου τους. Η Αλκυόνη πέφτει σε μια περίεργη παγίδα.. Ο Νικόλας συναντά την Τατιάνα κι αποφασίζει να της αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ