Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor – Διαρροή: Αυτός αποχώρησε από το παιχνίδι! Οριστική πληροφορία..

Οι Μαχητές έχασαν την ασυλία και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ένας συμπαίκτης τους θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Εύη, η Ροδάνθη και ο Νάσος είναι οι τρεις υποψήφιοι αλλά ένας δεν θα τα καταφέρει και θα αναγκαστεί να επιστρέψει Ελλάδα! Διαβάστε παρακάτω….

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία είχε εξελιχθεί σε θρίλερ αφού η διαφορά των παικτών ήταν ελάχιστη. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, όποτε είναι στην ψηφοφορία είναι το μεγάλο φαβορί με περισσότερες ψήφους με διαφορά, ωστόσο αυτή την φορά το κοινό του υποχώρησε πολύ, κάνοντάς τον να παίζει σημαντικά με την αποχώρηση!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι πρώτες πληροφορίες μας ανέφεραν ότι και πάλι ήταν πρώτος στην ψηφοφορία, ωστόσο το τελευταίο τέταρτο η Ροδάνθη πήρε σημαντικό προβάδισμα σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση και έγινε αυτόματα το φαβορί της ψηφοφορίας κερδίζοντας την θέση της στο Survivor και ανατρέποντας τα δεδομένα!

Από την άλλη εξiσου μαζί με τον Νάσο, λιγότερες θετικές ψήφους έχει και η Εύη Σαλταφερίδου, όμως αυτός που τελικά αποχωρεί είναι από τον Άγιο Δομίνικο είναι…ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το...