Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor – Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Το θερμό παρασκήνιο για την κόντρα Δαλάκα – Σαλταφερίδου!

Μπορεί να ήταν φίλες στην αρχή και να τα μοιραζόντουσαν όλα, ωστόσο όταν οι ομάδες χωρίστηκαν από την αρχή, είδαμε μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και από τα δύο κορίτσια χωρίς να μπορούμε να εξηγήσουμε τι έγινε αφού δεν το είδαμε στις οθόνες μας.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πολύ έντονα την ένταση αυτή μεταξύ των κοριτσιών μιας και η Κατερίνα Δαλάκα θα νοιώσει προδομένη με την κίνηση της Εύης να υποστηρίξει τον Πάνο, όταν της έκανε την χειρονομία με το δάχτυλο. Διαβάστε παρακάτω…

Το Youweekly.gr μετά από πολλά μηνύματα σας έψαξε να μάθει από όλες τις πηγές του τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο κοριτσιών. Όπως μας αποκάλυψε η πηγή μας, τα δύο κορίτσια απομακρύνθηκαν όταν η Εύη νόμιζε ότι με τη θέληση της δεν την διάλεξε στην ομάδα της, χωρίς να γνωρίζει απόλυτα την διαδικασία του χωρισμού, ότι έπρεπε πρώτα να διαλέξουν αντίπαλο, και την είχε προλάβει ο Ηλίας.

Αυτό όμως ήταν η αρχή, καθώς όπως αποκάλυψε άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο στο youweekly.gr η Κατερίνα Δαλάκα έμαθε κάποια πράγματα που είχε πει η Εύη Σαλταφερίδου για εκείνη τα οποία δεν της άρεσαν καθόλου. Με την αλλαγή της ομάδας, πρόδωσε στους Μαχητές κάποια πράγματα που ενδεχομένως είχε πει γι’αυτούς η Κατερίνα και αυτό την πείραξε πολύ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από τότε και οι δύο κράτησαν απόσταση αφού κατάλαβαν πως αυτό που είχαν δεν ήταν φιλία πραγματική , αλλά φιλία ανάγκης, αφού πολύ γρήγορα προδόθηκαν τα μυστικά τους. Και σε αυτή την περίπτωση, μας τονίζει ο άνθρωπος της παραγωγής πως ένας άντρας – ρουφιάνος έχει βάλει το χεράκι του και έπιασε την Δαλάκα να της πει “φιλικά” τι πρόδωσε η Σαλταφερίδου από τα μυστικά της που ήξερε!

Κυριακή σήμερα…

Οι παίκτες θα αγωνιστούν για το έπαθλο άνεσης, ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για όλους! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Οι Διάσημοι είναι έτοιμοι για την νίκη, όμως οι Μαχητές δεν παραδίνονται εύκολα με αποτέλεσμα το αγώνισμα να εξελιχθεί σε ντέρμπι. Επειδή δεν θέλουμε να σας πούμε κάτι πριν το επιβεβαιώσουμε, σε λίγο θα σας έχουμε σίγουρη διαρροή

Την ίδια ώρα οι γονείς είναι στον Άγιο Δομίνικο και σήμερα θα πραγματοποιήσουν το γύρισμα…

Δείτε το 5λεπτο που διέρρευσε από το επεισόδιο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ