Λίστα με «όλες τις offshore που διαχειρίστηκε γνωστός τεχνοκράτης της ΝΔ» φέρεται να έχει σταλεί στο Μαξίμου από χώρα της κεντρικής Ευρώπης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο δημοσιογράφος του Alpha Δήμος Βερύκιος.

«Γνωρίζω ότι αυτό το cd που έφτασε στην Αθήνα από την Κεντρική Ευρώπη, ήδη βρίσκεται στα χέρια της Τουλουπάκη. Αυτό αποδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι, οι ξένοι γενικότερα, κυρίως οι Αμερικανοί γιατί αυτοί έχουν την τεχνογνωσία, στέλνουν στοχευμένα πια στις ελληνικές αρχές στοιχεία», ισχυρίστηκε ο ίδιος.

«Μπαίνουμε σε “σκληρό ροκ”. Το cd έχει όλες τις offshore που διαχειρίστηκε τεχνοκράτης της ΝΔ. Θέλω να ανοίξω μια offshore εταιρεία και κάποιος να μου την τρέχει να την διαχειριστεί, θα πάω σε συγκεκριμένο, σε γκουρού. Ο οποίος αυτός τεχνοκράτης, ο συγκεκριμένος έχει διαχειριστεί αρκετό χρήμα μέσω offshore εταιρειών» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την προέλευση της σχετικής λίστας, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε πως «αν σου πω από ποια χώρα ήρθε το στικάκι... Aνήκει στο ΕΛΚ, δεξιά κυβέρνηση είναι».

«Το αφεντικό που έδωσε το στικάκι στον Τσίπρα είναι καραδεξιό, είναι αφεντικό και του Κυριάκου και της ΝΔ.. στο Λαϊκό Κόμμα», κατέληξε.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top