Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91
Η Ζεϊνέπ μένει άφωνη όταν βλέπει τον Κενάν στο σπίτι της. Δεν θέλει να τον δουν ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ και έτσι αναγκάζεται να του πει πως η Μελέκ δεν θέλει να τον δει, ούτε καν για να μιλήσουν για τον θάνατο της Αϊσέ. Ο Κενάν θεωρεί πως η Μελέκ τον μισεί.

Αποφασίζει να μιλήσει ξανά με την Ελίφ, μήπως καταφέρει να μάθει τι τελικά συνέβη εκείνη τη μέρα, που κόστισε τη ζωή της Αϊσέ. Ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος με τη Ζεϊνέπ εξαιτίας του Σελίμ. Αργότερα καλεί στο σπίτι τον Ερκούτ και τον ρωτάει για τα χρήματα, που του είχε δώσει να επενδύσει. Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη με τον πατέρα της επειδή κάλεσε τον Ερκούτ στο σπίτι αλλά δεν έχει δύναμη για να αντιδράσει. Ο Ερκούτ συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα και λέει στη Ζεϊνέπ πως τη συγχωρεί και της ζητάει να ορίσουν νέα ημερομηνία γάμου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ζεϊνέπ αρνείται κατηγορηματικά. Ο Σελίμ και η Γκόντζα πηγαίνουν την Ελίφ και την Τουγτσέ βόλτα στο πάρκο. Η Αρζού δεν έχει ιδέα και θυμώνει όταν δεν βρίσκει την Γκόντζα. Ένας άντρας αναγνωρίζει την Ελίφ στο πάρκο και ενημερώνει τη συμμορία εμπορίας παιδιών. Οι άντρες της συμμορίας αποφασίζουν να απαγάγουν και τα δύο κοριτσάκια. Ένας από τους άντρες του Ιντρίς πλησιάζει τον Σελίμ με τη δικαιολογία ότι ζητάει χρήματα και καταφέρνει να τον οδηγήσει μακριά από το πάρκο. Ο Σελίμ όμως παρατηρεί τους άλλους άντρες και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Οι άντρες αντιλαμβάνονται πως ο Σελίμ τους υποψιάζεται και το σκάνε.

Σοκαριστική εξέλιξη! Η Ελίφ πέφτει στο γκρεμό! Το θανατηφόρο δυστύχημα και ο θρήνος της Μελέκ!

Ο Σελίμ, η Γκόντζα, η Ελίφ και η Τουγτσέ αποφασίζουν να μη μιλήσουν σε κανέναν για ό,τι συνέβη στο πάρκο. Η Γκόντζα πιστεύει τους άντρες τους είχε πληρώσει η Αρζού για να πάρουν την Ελίφ. Η Αλιγέ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή αγνοεί το σπίτι και δεν βοηθάει την Αρζού. Ζητάει από την Κιράζ να αλλάξει ρούχα και να αναλάβει τα καθήκοντα της Γκόντζα. Η Κιράζ είναι όμως αδέξια και ρίχνει το φαγητό στους καλεσμένους της Αλιγιέ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ

90 ΕΔΩ
92 ΕΔΩ
93 ΕΔΩ
94 ΕΔΩ
95-96-97-98 ΕΔΩ
99-100-101-102-103 ΕΔΩ
104-105-106-107-108 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ