Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87

Ο Κενάν κάνει αίτημα στην αστυνομία να γίνει έρευνα για τα τηλεφωνήματα, που δέχτηκε από άγνωστο. Η Ζεϊνέπ ρωτάει τη Μελέκ για τις μελανιές στο πρόσωπό της και εκείνη της λέει πως δεν έχει συμβεί κάτι κακό. Η ώρα του επισκεπτηρίου τελειώνει όμως προτού η Ζεϊνέπ προλάβει να πει στη Μελέκ ότι η Αϊσέ πέθανε. Η Αρζού βρίσκει μια γυναίκα, τη Βαχιντέ να παίξει το ρόλο της θείας της Ελίφ. Η Βαχιντέ πηγαίνει στο κτήμα για να πάρει μαζί της την Ελίφ.

Η γυναίκα λέει στην Αλιγέ ψέματα πως η μητέρα της μικρής είναι παράλυτη και πως ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένειά του και πως η Αϊσέ της είχε ζητήσει να μεγαλώσει τη μικρή, αν πάθαινε εκείνη κάτι. Η Ελίφ όμως επιμένει πως δεν έχει θεία και πως δεν γνωρίζει αυτή τη γυναίκα. Η Βαχιντέ δικαιολογείται λέγοντας πως έχουν χρόνια να συναντηθούν. Η Αλιγέ φαίνεται να έχει πειστεί από την ιστορία της Βαχιντέ αλλά θέλει και τη γνώμη του Κενάν και τον αναζητεί αλλά δεν καταφέρνει να τον βρει. Τελικά επιτρέπει στη Βαχιντέ να πάρει μαζί της την Ελίφ. Η αναχώρηση της Ελίφ είναι πολύ σκληρή ειδικά για την Τουγκτσέ. Η αστυνομία έρχεται ξανά για να πάρει κατάθεση από την Ελίφ, αυτή τη φορά μαζί με έναν ειδικό παιδοψυχολόγο, ο οποίος θεωρεί πως δεν πρέπει να πιεστεί άλλο το παιδί και πως πρέπει να της δώσουν χρόνο. Ο Βεϊσέλ εξακολουθεί να κρύβεται αλλά δεν ξέρει τι να κάνει. Ζητάει από τον Μουράτ να πάει στο κτήμα και να δει τι κάνει η Ελίφ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μουράτ πηγαίνει και βλέπει την Ελίφ και την Τουγτσέ να παίζουν στον κήπο. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί και τον Σελίμ και τραβάει φωτογραφίες. Συνειδητοποιεί πως ο Σελίμ είναι ο αδελφός του Κενάν και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ θέλει να τον παντρευτεί για να ζει στο πλούσιο κτήμα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ και της δείχνει τις φωτογραφίες. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ τη φυλακή και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Της λέει πως πιστεύει στην αθωότητά της και πως δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Μελίχ στεναχωριέται όταν βλέπει τις μελανιές στο πρόσωπό της και ενημερώνει σχετικά τον φύλακα…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
84 ΕΔΩ
85 ΕΔΩ
86 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ
90 ΕΔΩ
91 ΕΔΩ
92-93 ΕΔΩ
94-95-96-97-98 ΕΔΩ
99-100-101-102-103 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ