Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

Ο Ερκούτ δεν καταλαβαίνει τι δουλειά είχε ο Σελίμ μαζί με την Ελίφ στη γειτονιά. Ρωτάει τον Σελίμ τι σχέση έχει με την Ελίφ , εκείνος απομακρύνει την Ελίφ και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια αλλά σταματάνε όταν βλέπουν τον φόβο στα μάτια της Ελίφ. Ο θάνατος της Αϊσέ τους επηρεάζει όλους στο κτήμα αλλά περισσότερο την Αλιγιέ. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή.

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να ενημερώσει τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ. Όταν την επισκέπτεται στη φυλακή, την βλέπει σε άσχημη κατάσταση και καταλαβαίνει πως περνάει δύσκολα. Η Ζεϊνέπ λυπάται πολύ. Η Αρζού προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλιγιέ για τον θάνατο της Αϊσέ και της προτείνει να δώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα σε ανθρώπους, που τα έχουν ανάγκη. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη με την πρωτοβουλία της. Η Αρζού δεν δίνει σημασία και λέει στον Σαντίκ και την Κιράζ να αδειάσουν το δωμάτιο της Αϊσέ. Το μόνο που σκέφτεται η Αρζού πια είναι το πως θα διώξει από το κτήμα την Ελίφ. Καταστρώνει ένα νέο σχέδιο και σκέφτεται να εμφανίσει μια θεία της Ελίφ, δήθεν από τη μεριά του πατέρα της. Καθώς ο Σαντίκ και η Κιράζ αδειάζουν το δωμάτιο της Αϊσέ, τους βλέπουν η Ελίφ και η Τουγτσέ και η είδηση φτάνει και στα αυτιά της Αλιγέ, η οποία θυμώνει με τη νύφη της αλλά δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά τον θάνατο της Αϊσέ, ο Μελίχ στηρίζει την Ιπέκ και όλη την οικογένεια. Ταυτόχρονα προσπαθεί να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή με τη βοήθεια του δικηγόρου Ορχάν. Η Ελίφ έχει επηρεαστεί από τον θάνατο της Αϊσέ και συνεχώς κλαίει στο δωμάτιό της. Είναι πολύ δυστυχισμένη γιατί νιώθει πως ο πατέρας, ο αδελφός, η μητέρα της, όλοι την έχουν εγκαταλείψει. Όλοι στο κτήμα είναι δίπλα της και την παρηγορούν εκτός από την Αρζού, που θέλει να τη διώξει. Ο Σελίμ δεν της το επιτρέπει και όλη η οικογένεια τον στηρίζει. Ακόμα και η Τουγτσέ είναι με το μέρος της Ελίφ. Ο Ερκούτ, χωρίς να έχει ιδέα τι έχει συμβεί, ρωτάει τον Μουράτ που βρίσκεται ο Βεϊσέλ. Ο Μουράτ του λέει πως ο πατέρας του πήρε την Ελίφ και πήγε στο χωριό του.

Ο Ερκούτ ξέρει πως ο Μουράτ λέει ψέματα αλλά δεν του το δείχνει. Ο Κενάν ρωτάει την Ελίφ σχετικά με το ατύχημα της Αϊσέ αλλά εκεί δεν του λέει τίποτα και ξεσπάει σε κλάματα. Ο Κενάν πηγαίνει μόνος του στον τόπο του δυστυχήματος και προσπαθεί να βρει αν σχετίζονται τα τηλεφωνήματα, που έλαβε και ο των τηλεφωνημάτων, που δέχτηκε και τον θάνατο της Αϊσέ. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως πρέπει να ενημερώσουν τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ αλλά ο Κενάν προσπαθεί να αποφύγει το θέμα. Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει που μένει η Μελέκ αλλά δεν τα καταφέρνει και σκέφτεται να αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Εκείνη τη στιγμή όμως εμφανίζεται η Κιράζ κρατώντας ένα κουτί με ενθύμια της Αϊσέ.

Όλοι συγκινούνται και ο Σελίμ θυμάται την υπόσχεση που έδωσε στην Αϊσέ λίγο πριν πεθάνει, να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν αν δεν του το επιτρέψει η Μελέκ. Αποφασίζει να μην πει τίποτα στον αδελφό του. Όταν ο Σελίμ εκφράζει στην Ιπέκ και την Αλιγέ την επιθυμία του να ενημερώσει τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ, η Αλιγιέ εκδηλώνει την έντονη διαφωνία της. Ο Σελίμ όμως είναι αποφασισμένος να βρει τη Μελέκ και να φροντίσει την Ελίφ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

79 ΕΔΩ
80 ΕΔΩ
81 ΕΔΩ
82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
84 ΕΔΩ
85 ΕΔΩ

87 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ
90 ΕΔΩ
91-92-93 ΕΔΩ
94-95-96-97-98 ΕΔΩ
99-100-101-102-103 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ