Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79

Η Ζεϊνέπ είναι έτοιμη να πει το «ναι» και να γίνει γυναίκα του Ερκούτ όταν ο Σελίμ εισβάλλει στην αίθουσα και την εμποδίζει. Λέει πως η Ζεϊνέπ πιέστηκε για να συμφωνήσει να γίνει αυτός ο γάμος και ο υπεύθυνος ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να γίνει ο γάμος υπό αυτές τις συνθήκες. Όταν η Μελέκ ανακαλύπτει τη θυσία της Ζεϊνέπ, λέει πως δεν θα πάρει διαζύγιο και φεύγει από το δικαστήριο. Αμέσως τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως δεν πήρε διαζύγιο από τον Βεϊσέλ, οπότε δεν είναι υποχρεωμένη να παντρευτεί. Η Ελίφ φοβάται πως τώρα που η Μελέκ δεν χώρισε, εκείνη θα πρέπει να επιστρέψει πάλι στο κτήμα.

Η Ζεϊνέπ σε κατάσταση σοκ, φεύγει από την αίθουσα τελετής γάμων μαζί με τον Σελίμ και του εξηγεί όσα συνέβησαν. Ο Ερκούτ και ο Μουράτ είναι έξαλλοι. Πηγαίνουν στη σχολή για να βρουν τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Συναντούν την Πελίν, της εξηγούν τι έχει συμβεί αλλά και εκείνη δεν ξέρει που μπορεί να βρίσκονται ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. Όταν έχει μια σχετική πληροφορία όμως, ενημερώνει τον Μουράτ. Μαζί με τον Ερκούτ πηγαίνουν να βρουν τα δύο παιδιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σελίμ λυπάται όταν μαθαίνει τι πέρασε η Ζεϊνέπ και της ζητάει να μην του κρύψει ποτέ ξανά την αλήθεια. Της υπόσχεται να βρει μια λύση σε όλα τα προβλήματά της, αρκεί να του το ζητήσει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μουράτ είναι σίγουρος πως ο Ερκούτ και ο Μουράτ θα τους ψάχνουν και πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα για να είναι ασφαλής. Όταν φτάνουν εκεί, η Ζεϊνέπ ταράζεται γιατί αντιλαμβάνεται πως είναι το κτήμα, που μένει η Ελίφ. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει από τον Μουρτάτ τι συνέβη με την Ζεϊνέπ και γίνεται έξαλλος. Μαζί πηγαίνουν στο καφέ για να ζητήσουν εξηγήσεις από τη Μελέκ αλλά ο ιδιοκτήτης τους διώχνει. Πατέρας και γιος κατευθύνονται στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ και η Ελίφ τρομάζουν από τις φωνές του Βεϊσέλ και εκείνος γκρεμίζει την πόρτα για να μπει μέσα. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ τι συνέβη στον γάμο του Ερκούτ. Ο Ναντίρ είναι πολύ θυμωμένος με τον Ερκούτ επειδή γελοιοποιήθηκε και κατέστρεψε τα σχέδια τους. Η Αρζού είναι θυμωμένη επειδή πιστεύει πως ο Βεϊσέλ και η Μελέκ έχουν χωρίσει. Εξηγεί στην Γκόντζα την κατάσταση και ο Σαντίκ τις ακούει. Η Αρζολυ είναι αποφασισμένη να κάνει την Μελέκ να της πει την αλήθεια. Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ. Η κατάσταση της υγείας της Αλιγέ βελτιώνεται και αποκτά τις αισθήσεις της…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

76 ΕΔΩ
77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ
81 ΕΔΩ
82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
84-85-86-87-88 ΕΔΩ
89-90-91-92-93 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ