Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75

Η Μελέκ χαίρεται πολύ όταν μαθαίνει πως ο Μελίχ αγόρασε το σπίτι, που μένει και πως δεν έχει καμία πρόθεση να της κάνει έξωση. Ο Μελίχ αισθάνεται μια αδιαθεσία και εκείνη του προσφέρει ένα ρόφημα. Ο Μελίχ της λέει πως σχεδιάζει να ανακαινίσει το σπίτι αλλά χωρίς να της ζητήσει περισσότερα χρήματα και αυτό την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη. Η Ζεϊνέπ της δίνει άλλη μία χαρά όταν της ανακοινώνει πως ο Βεϊσέλ δέχτηκε να πάρουν διαζύγιο. Ο Μελίχ είναι χαρούμενος επειδή έχει την ευκαιρία να δει τη Μελέκ στην επέτειο του θανάτου των γονιών τους, τη μέρα που «έχασε» τη μικρή του αδελφή.

Άλλωστε η Μελέκ του θυμίζει πολύ τη μητέρα τους. Όταν μαθαίνει πως οι γονείς της Μελέκ πέθαναν όταν εκείνη ήταν μωρό, οι ελπίδες του αναπτερώνονται. Ο Μελίχ δίνει εντολή στους άντρες του να μοιράσουν φαγητό στους φτωχούς στη μνήμη των γονιών του. Όταν βλέπει την Αλιγιέ στον τάφο των γονιών του, το πάθος του για εκδίκηση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Η Αλιγιέ προσεύχεται για συγχώρεση και κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, ταίζει τους φτωχούς για να εξιλεωθεί για το κακό, που έκανε κάποτε. Όταν ήταν νέα η Αλιγιέ και ο πατέρας του Μελίχ, ο Μεχμέτ, είχαν σχέση αλλά αργότερα παντρεύτηκαν και οι δύο κάποιον άλλον. Η Αλιγιέ διψασμένη για εκδίκηση είχε προσπαθήσει με πολλούς τρόπους να τρομοκρατήσει τον Μεχμέτ και να φύγει από τη γη του με το ολέθριο αποτέλεσμα εκείνος και η γυναίκα του, η Ζαριφέ, τελικά να πεθάνουν.

ELIF Αποκάλυψη: Απαγωγή, αποκαλύψεις, εκδίκηση! Τι θα δούμε στα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς;

Η Αλιγιέ έχει μετανιώσει πικρά για ό,τι έγινε τότε. Όταν επιστρέφει σπίτι, από τη συγκίνηση νιώθει μια έντονη αδιαθεσία και η οικογένεια αναστατώνεται. Η Ζεϊνέπ πείθει τον Σελίμ να μείνει μακριά από τον Ερκούτ. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ πως δεν χρειάζεται πια να βρουν νέο σπίτι και εκείνη χαίρεται με το καλό νέο αλλά από την άλλη είναι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να παντρευτεί τον Ερκούτ. Ο Σελίμ, παρά την υπόσχεση, που έδωσε στη Ζεϊνέπ, έρχεται αντιμέτωπος με τον Ερκούτ, του ζητάει να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, τον απειλεί και τον χτυπάει. Ο Ναντίρ και η Σεϊντά ανησυχούν όταν βλέπουν τον Ερκούτ να αιμορραγεί από τη μύτη και δεν πιστεύουν ότι δήθεν έπεσε από τις σκάλες. Ο Ερκούτ είναι έξαλλος και λέει στον Βεϊσέλ πως θα ακυρώσει τον αρραβώνα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εκείνος του υπόσχεται να βρει μια λύση. Ο Βεϊσέλ συναντάει τη Ζεϊνέπ και της ζητάει να κάνει κάτι για να καλοπιάσει τον Ερκούτ και να φροντίσει να μείνει μακριά από τον Σελίμ, διαφορετικά θα τον σκοτώσει. Η Τουγτσέ και η Ελίφ απαιτούν το βραβείο τους επειδή ολοκλήρωσαν την εργασία του με τα αστέρια. Η Τουγτσέ θέλει να πάει στο λούναπαρκ με τη μητέρα της ενώ η Ελίφ να δει τη δική της μητέρα. Η Ελίφ στεναχωριέται όταν η Αϊσέ της το απαγορεύει. Η Τουγτσέ παίρνει μαζί της στο λούναπαρκ την Ελίφ και εκείνη βάζει στην τσέπη της τη φωτογραφία της μητέρας της. Εξομολογείται μάλιστα στην Αρζού πως ήθελε να πάει να δει τη μητέρα της αλλά δεν μπορεί γιατί εκείνη μετακομίζει. Όταν η Αρζού τη ρωτάει πως το ξέρει, η Ελίφ της λέει πως της το είπε η ίδια η μητέρα της και της δείχνει και τη φωτογραφία της Μελέκ με τον Κενάν…

74 ΕΔΩ
76 ΕΔΩ
77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ
79-80-81-82-83 ΕΔΩ
84-85-86-87-88 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ