Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72

Η Αϊσέ παίρνει ταραγμένη τον φάκελο στα χέρια της, τον βάζει στην τσάντα της και φεύγει. Ο Σαντίκ επιμένει να την πάει με το αυτοκίνητο στην αγορά και εκείνη δεν μπορεί να αρνηθεί. Όταν εκείνη κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, ο Σαντίκ την ακολουθεί και βλέπει πως συναντάει τη Μελέκ. Αμέσως ενημερώνει τον Μελίχ. Η Μελέκ σοκάρεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες και εξηγεί στην Αϊσέ τι πραγματικά συνέβη. Της λέει πως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί με τον Κενάν. Δεν θέλει να είναι αυτή, που θα καταστρέψει την οικογένειά του. Η Αϊσέ καίει τις φωτογραφίες ώστε να μην τις δει κανείς αλλά δεν ξέρει πως η Ελίφ έχει κρατήσει μια φωτογραφία του Κενάν με τη μητέρα της.

Η Αρζού μεταβιβάζει τις μετοχές της στον Μελίχ και στη συνέχεια πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και βγάζει όλη της την οργή στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Κατά τη διάρκεια του πρωϊνού, ο Κενάν θυμάται τον φάκελο αλλά κανείς δεν τον έχει δει. Ο Μελίχ συναντάει την Ιπέκ και περνούν μαζί ένα ωραίο απόγευμα καθώς ο ένας έρχεται πιο κοντά στον άλλο. Ο Ερκούτ δεν θέλει η Ζεϊνέπ να φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει στη σχολή της για να της κάνει παράπονα. Καθώς φεύγουν από εκεί, πέφτουν πάνω στον Σελίμ. Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο άντρες. Ο Ερκούτ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να πάνε να δουν το σπίτι, που θα μείνουν μετά τον γάμο τους αλλά εκείνη δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον και ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Σελίμ ξέρει πως η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη με τον Ερκούτ. Τους ακολουθεί και όταν βλέπει τον Ερκούτ να της φέρεται άσχημα, τρελαίνεται από τον θυμό του. Ο Σελίμ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και προειδοποιεί τον Ερκούτ να μην πειράξει ξανά τη Ζεϊνέπ με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

ELIF Αποκάλυψη: Απαγωγή, αποκαλύψεις, εκδίκηση! Τι θα δούμε στα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς;

Ο Ναντίρ βλέπει τον καυγά και επεμβαίνει και μαζί με τον Ερκούτ χτυπάνε άσχημα τον Σελίμ. Ο Ναντίρ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως αν παντρευτεί την κόρη του Βεϊσέλ θα μπλέξει αλλά εκείνος δεν πείθεται από τα λόγια του. Η Ζεϊνέπ ζητάει από τον Ερκούτ να σταματήσει να την ακολουθεί. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον πατέρα της και του υπενθυμίζει τη δίκη για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ στεναχωριέται όταν βλέπει τον Σελίμ χτυπημένο. Ο νεαρός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ζεϊνέπ συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και αισθάνεται θιγμένος όταν δεν απαντάει στις ερωτήσεις του. Η Σεϊντά επισκέπτεται τον Μουράτ και τον φροντίζει…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

68 ΕΔΩ
69 ΕΔΩ

70 ΕΔΩ
71 ΕΔΩ
73 ΕΔΩ
74 ΕΔΩ
75 ΕΔΩ
76 ΕΔΩ
77-78 ΕΔΩ
79-80-81-82-83 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ