Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 29/5

Ο Σελίμ τσακώνεται με την Αρζού σχετικά με την Ελίφ και της λέει πως το κοριτσάκι θα μείνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Η Ελίφ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή άφησε την Ελίφ να φύγει από το δωμάτιο της. Η Αρζού αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Σελίμ ξέρει την αλήθεια, πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Ζητάει από την Γκόντζα να ακολουθήσει τον Σελίμ αλλά αυτό είναι δύσκολο για την Γκόντζα γιατί μετά τον θάνατο της Αϊσέ έχει περισσότερες δουλειές να κάνει και η Αλιγιέ της αναθέτει κάθε μέρα περισσότερες ευθύνες.

Όταν βρίσκει χρόνο όμως παρακολουθεί τον Σελίμ και τον ακούει να μονολογεί πως θα βρει τη Μελέκ και θα την ενώσει ξανά με την κόρη της. Μετά από αυτό η Αρζού είναι σίγουρη πως ο Σελίμ ξέρει την αλήθεια. Η Ελίφ μιλάει στον Σελίμ συνεχώς για τη μητέρα της. Ο Σελίμ είναι λυπημένος επειδή βλέπει τη θλίψη της μικρής.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κενάν, στην προσπάθειά του να βρει τη σύνδεση ανάμεσα στο ανώνυμο τηλεφώνημα, που δέχτηκε και τον θάνατο της Αϊσέ, αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ. Πηγαίνει να τη βρει στο καφέ, που δουλεύει αλλά μαθαίνει πως έχει πάρει άδεια και αποφασίζει να πάει σπίτι της.

ELIF: Η σατανική Αρζού ξεκληρίζει όλη την οικογένεια Εμίρογλου! Σοκαριστικές οι εξελίξεις…

Η Τεσλιμέ ενημερώνει τον Μελίχ πως η Μελέκ βρίσκεται στην απομόνωση. Ο Μελίχ φροντίζει η Μελέκ να επιστρέψει στο κελί της. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ξαφνιάζονται όταν την βλέπουν. H Ικμπάλ τις προειδοποιεί να είναι προσεχτικές με τη Μελέκ γιατί κάποιος με μεγάλη δύναμη την υποστηρίζει. Η Μελέκ αρρωσταίνει και μεταφέρεται στο αναρρωτήριο. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ πως ο Σελίμ και ο Κενάν είναι αδέλφια και εκείνος γίνεται έξαλλος. Απαγορεύει στη Ζεϊνέπ να βγει από το σπίτι και η Ζεϊνέπ απελπίζεται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ